A czego Ci zazdrościć Nasty? Tego, że szukasz na forum i ktoś się odezwał? Normalnie super.
a czego ja mam ci zazdrościć?tego że tak nisko upadłeś i na forum szukasz bo w realu nic nie wychodzi,zakładając wątek tak jak napisałeś o 10.29 że "zazdrościsz bo nie możesz ich mieć tak jak ja"napisałeś to w liczbie mnogiej,czyli nie interesuje cię dłuższy związek tylko skakanie z kwiatka na kwiatek,taki był cel założenia wątku,tym postem z 10.29 wsypałeś się na całego,wyszło szydło z worka,i nie bądź taki wulgarny bo to tylko świadzcy o tobie i twojej kulturze
Odczepcie sie wreszcie od chłopaka.Nie pasuje watek to nie pisać.Załozyc sobie nowy i spoko.Trzymam kciuki nasty 93.
trzymaj lepiej co innego a nie kciuki haha,a pisać to każdemu wolno,módl się za niego aby coś znalazł
módl się by znalazł ? bardzo szczytna intencja by zainteresować nią boga .
Oj tam , oj tam , on szukać nie musi , bo jest młody , przystojny i inteligentny, a tutaj szuka starszej to jego sprawa i nie koniecznie do seksu , wiec nie oceniajcie zbyt pochopnie jak nie znacie prawdy. A chłopak jest tak przystojny , że szukać dziewczyny nie musi , bo one najprawdopodobniej same go znajdują.
I co- jeszcze nie znalazłeś? Potwierdzam, bardzo fajny chłopak.
no bardzo fajny i kultura u niego na bardzo wysokim poziomie,o czym świadczy słownictwo jakiego używa,no naprawde bardzo kulturalny chłopiec,magda ty lubisz widocznie jak chlopcy używają takiego słownictwa,bardzo jesteś za nim i popierasz,od takich słowek się zaczyna a kończy niezbyt przyjemnie,albo ktoś ma wrodzoną kulture osobistą (w tym przypadku szukający napewno jej niema) albo jej brak,udawanie kogoś na poziomie szybko wychodzi na jaw,w tym akurat przypadku szybko się to ujawniło,lepiej jak pojedzie na zębiec,tak będzie lepiej
Taki fajny, ze na na forum szukać musi? Widocznie tylko fajny z wyglądu, a ma jakąś ukrytą wadę. I zapewne wybredny jak nieszczęście, skoro ma ich tyle- pisał w l. mn. Porażka!
@magda żałujesz że to nie ty jesteś wybranką ?
żałosne mam 38 i nie uważam sie za starszą
Nasty 93,tak jest b przystojny.Całuski dla Ciebie.
ja tam nie jestem przystojny i tez szukam kobiety
jaki masz problem,nikt cię na siłe nie trzyma,autobusy są kolei jest nic tylko zmieniaj miejsce zamieszkania,i nie obrażaj murzynów bo to nieładnie,i żeby ten porządek dzienny ci bokiem nie wyszedł,znałem takich co korzystali z życia bo twierdzili że tak na zachodzie się żyje i na dodatek nowocześnie się żyje,marnie skończył jeden z drugim,nikt mi nie nakazuje abym się koniecznie logował,mogę być anonimem bo przecież nie muszę być tak jak ty 100 lat przed murzynami,mogę iść z nimi łeb w łeb i wcale mi się nie spieszy aby ich wyprzedzać,tak mi wygodnie hehe
Pozdrawiam Cie Nasty93!!!!!!! jesteś super , a ci złośliwi tak piszą , bo po prostu Ci zazdroszczą.Nie przejmuj się tym . Moc całusów przystojniaku!!!!!