Proponuję,abyś kupił sobie gumową lalkę.
Pomoże ci to pozbyć się traumy z przedszkola.
no nie to jest szczyt wszystkiego jak laska mająca troche powyżej 25 lat może być starszą kobietą w takim razie ty jesteś totalnym gówniarzem idąc twoim tokiem myślenia starsze to są babcie na emeryturze moronie
nie blokowac mojego posta
a może on jest męską ...........
jakas brzydka lezba szuka tu kontaktu bo jej się marchewki skończyły :)))
niezły z Ciebie antykwariusz hehe
A ja bym chciała , oj chciała takie Ciasteczko , ale się boję.
Zastanawiam się o czym może rozmawiać np. 30 letnia kobieta z chłopakiem w Twoim wieku? Chyba troszkę za młody jesteś by zaimponować dojrzałej kobiecie...
to po co tu włazisz i czytasz ?ucz się lepiej ortografii.Zazdrościsz , że młode chłopaki wolą starsze kobiety? a ciebie nie
gg: 3150732
Nasty najważniejsza to silna dłoń i do dzieła!
Pewnie Ci odpisze, żebyś napisała na maila ;)) Tak jak tej dziewczynie, która miała 21 lat. Niby szuka starszych ale jeśli trafia się młodsza to też może być. ;)))
Cześć Nasty93.Już Ci kiedyś pisałam,że takich wątków nie zakłada się na forum ostrowieckiego grajdoła.A swoją drogą,szkoda,ze kobiety nie wiedza,jaki z ciebie śliczny Słodziak.Pozdrowionka.
Złośliwi ludzie!!!!!!! o wiele głupsze wątki tu są, po co zaglądacie jeżeli was to nie interesuje. Chłopak szuka starszej kobiety i mu wolno. Nie pisze ,że do seksu, więc o co chodzi.? Może szuka przyjaciółki , albo kogoś z kim może porozmawiać na wyższym poziomie niż ze swoimi rówieśniczkami. Jeżeli macie mądre rady to mu je dajcie , a ze swoimi złośliwościami nie wyskakujcie . A wy dziewczyny zazdrościcie chłopakowi ,że woli starsze, i dlatego jesteście takie złośliwe. Muszę was zmartwić nie on jeden.Jak nie będziecie się szanować , to w końcu wszystkie chłopaki będą szukać tych starszych. I mylicie się pisząc , że chłopak jest brzydki, nawet nie wiecie jak bardzo. Jest naprawdę bardzo przystojny, wiem, bo go widziałam.
Dlaczego mój post oczekuje na weryfikację? Drogi Adminie co jest z nim nie w porządku? wszystko na temat, bez żadnych obrażliwych słów, nie rozumiem!!!!!!!
Po to mamy wolną wolę żeby decydować o swoim życiu, kierować nim tak jak tylko chcemy... Skoro Nasty93 ma akurat taki plan na swoje życie, to dajmy mu spokój.. Niech chłopak szuka, próbuje...
Powodzenia Ci życzę :)
dzięki 20+ ;)