Witam wszystkie piękne kobiety. Mam 24 lata i szukam starszej atrakcyjnej dziewczyny 30+. Chciałbym bardzo się z taką zaprzyjaźnić, może cos więcej. Wiem, że zazwyczaj wolicie starych, ale słyszałem że istnieją takie co wolą młodszych nawet dość sporo młodszych chłopaków. Ja miły, wykształcony, pracujący. Jeśli chodzi o wygląd to 177 wzrostu, normalna budowa ciała, brunet. Zapraszam ;)
P.S. chciałbym żeby była wolna i bez dzieci. Pozdrawiam.
Też bym poznał ale gdzie takiej szukać
w takim wieku , wolna i bez dzieci , to chyba Wam panowie tylko pozostaja siostry zakonne na ulicy Grabowieckiej
Ewentualnie jak macie bliżej siostrzyczki z Denkowa.
Pewnie to ten brunet ze Skody :-)
Dobrze napisane :)
Istotnie w tym wieku Pani ma zazwyczaj dzieci bo albo jest rozwiedziona,albo wdowa,albo po prostu panna ale z dzieckiem.
Bez dzieci to chyba tylko zakonnica albo taka co nie chce lub nie może po prostu.
dokładnie po trzydziestce bez dzieci mając za sobą związek to duże szanse ze ma kłopoty z plodnoscia
to cudownie by było, chciałbym poznać taką co nie może mieć dzieci :)
21:48 ale jak będzie wolna i bez dzieci to zdajesz sobie sprawę, że wstyd będzie z nią na ulicę wyjść? Znasz wolną i atrakcyjną 40latkę bez dziecka?
No raczej te bez dzieci to atrakcyjne są bo mają figury ładne .
@14:48 takie atrakcyjne że aż same ...maluj dalej rzeczywistość .
Moja koleżanka ma 33 lata nie ma dzieci a figurę ma tragiczna od zawsze miała tendencje do tycia. Kawał baby z niej plus przeklina jak szewc a i wypić i zapalić lubi. taka byś chciał ?
A ja mam sąsiadkę -stara panna chyba po 40-ce nauczycielka,uczyła mnie w podstawówce a wygląda na 20+ no góra 30. Tylko ona nie szuka mężczyzny choć niejeden by miał chrapkę na nią.
Nie należy wrzucac do jednego wora wszystkich ale przeważnie kobiety samotne ładnie wyglądają do późnej starości.