Czekam na wiadomość marccolo@interia.pl
Kobietka czy taka jesteś głupia czy tylko udajesz?
Kolejna desperakta co chce byc lepsza od Limonkowejnimfy.
to nie jest zbyt dobra rekomendacja - tak myślę, mogę się mylić jeszcze nie doświadczona jestem hihi :D ale myślałam, że prędzej można stwardnieć :D
A mnie ciekawi jakie jest to profesjonalne robienie loda:P
Gościu z 21:44.Obejrzyj sobie to na filmie dla dorosłych.Każdy facet by tak chciał.
To ile ty masz lat , ze nie wiesz ?, a profesjonalne to chodzi o to żeby obydwoje mieli z tego przyjemność.Dzieci spać nikt wam dokładnie nie będzie tłumaczył.
To jest zboczenie a nie profesjonalizm.
Anikana,ale z ciebie zazdrosnica albo zazdrosnik.W kazdym razie jakieś tam płci impotent.
Anikana to kobieta i nie jest zazdrosna wcale. dobrze pisze.
O,następna nawiedzona,też zazdrosna i zimna jak lód.Jak ja lubię taki ubaw ,Napastujcie mnie jeszcze za to,że jestem prawdziwą kobietą,a mnie to lata i powiewa.Lubię dawać rozkosz i ją otrzymywać.
do kobietki napisz moje gg46148894 ja 37lat pozdrawaim
Jesteś prawdziwą kobietą? No nie schlebiaj sobie tak. Przyjmij do wiadomości to, że dla większości ludzi to co Ty nazywasz prawdziwą kobiecością jest k.....em i tak to się nazywa. No ale skoro Ci z tym dobrze to mnie nic do tego ;)
chętnie poznam miłą kobietę,...jak w temacie:P
GG 45603613.Piotr
Akurat ,profesjonalnie to tak żeby klient miał przyjemność i wrażenie że obsługiwane go to szczyt szczęścia dla kobiety.