Coś mi się wydaje, że nie tylko kontaktów. No ale w dzisiejszych czasach kryzysu to dla niektórych chyba dobra wiadomość. Zawsze coś zaoszczędzą ;)
A co ciebie to obchodzi? zazdrościsz to i ty podaj do siebie kontakty. Co za złośliwi ludzie.
Wiele lubie. Każdy może z innych pobudek wdawać się w romanse. Miewałam przygody, niektóre bardziej gorące inne mniej. Moje libido właściwie stale chodzi głodne ale panowie spoczko. Na wszystkie maile nie mogę odpisac . Pozdrawiam slodziaków
Skąd u was ten pęd do miłości romantycznej ?
Hey _żonaty wiem , że Cię tu smarują , ale wierz mi nie jesteś jedyny w takiej sytuacji . Twoja sytuacja jest identyczna jak moja .
Nie mogę się zdecydować na taki układ , bo po pierwsze boję się , że będą z tego kłopoty , a po drugie ciężko kogoś znaleźć .
Jednak wkurza mnie fakt , że życie ucieka mi każdego dnia przez palce .
Coraz bardziej rozmyślam o skorzystanie z usług profesjonalistki tylko takiej z górnej półki . Zresztą to temat rzeka , a teraz nie mam czasu .
A gdzie takową profesjonalistkę znajdziemy w naszym grajdołeczku?
Oj tam trzeba się przejechać Kielce , Radom najbliżej . Jest co wybrać , bo już się orientowałem .
Panowie , tylko czy was będzie stać na taka profesjonalistkę? Jeszcze jak wy macie takie wymagania jak pyszne lodziki , to już ceny idą w górę i to bardzo , bo to usługa z najwyższej półki , ja wam to mówię - profesjonalistka
Taki koszt za godzinę to 150-350 zł , więc raz na jakiś czas można się szarpnąć .
Ja tam w sprawach łóżkowych żonę mam niestety jak lodówkę , a tak jak pisałem życie mi ucieka i nie chcę zejść z tego świata nie wiedząc jak smakują pyszne lody od profesjonalistki , więc jestem w stanie wydać takie pieniądze .
Ja nie jestem zimna , ale lodzika mężowi nie dam rady zrobić po prostu mnie pociąga na w.., ale nie dlatego że nie domyty Nie mam pojęcia i na samą myśl jest mi niedobrze
Rozumiem cię , że nie możesz i wcale na siłę nie wymagam tego od żony . To wspaniała kobieta , którą bardzo kocham nie zamieniłbym jej na żadną inną .
Tylko w sprawach łóżkowych wygląda to baardzo dramatycznie .
Cholera,to chyba ze mną coś nie tak,bo mojemu kochankowi robię to profesjonalnie i z wielką rozkoszą.Czyżbym była zboczona?
No to ja też chcę zostać twoim kochankiem .
Nie wiem,czy jesteś takim twardzielem,bo przy mnie można szybko wymięknąć.
Daj mi szansę krystiankarecki77@gmail.com - odezwij się .
Podaj skeypa albo gg,odezwę się.
zadzwoń do tej pani co koło AZ mieszka,ona lubi żonatych :)
Jestem trochę staromodny i nie mam ani gg , ani skypa tylko maila / dziś urywam się bo za chwilę muszę uciekać do pracy na nockę / pozdro