Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Poznam panią po 40-tce. Jestem żonaty

No bajer w sam raz dla kobitek.

Bo do mnie faceta to nie dociera

Chcesz coś od życia z innymi niż żona to bądź facetem i rozstań się z nią

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

przeczytaj wątek od początku do końca, a nie wyrywkowo. Czy gdziekolwiek napisałem, że chce coś od życia z innymi kobietami ? Nie ja jestem autorem tego wątku.

Gość_xyz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 51

Odp.: Poznam panią po 40-tce. Jestem żonaty

Gosciu xyz -jestes swietny:) Czekam na dalszy ciąg:)Gorzej bedzie jesli okaże sie ze to jednak on ma problem i zadnego usprawiedliwienia nie bedzie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Myślę, ze nie masz racji. Jak byłem bardzo młody, to bardzo się chciałem ożenić z pierwszą moją dziewczyną (taka jak to mówią pierwszą miłością) ale jak się nie udało, to później był problem, gdyż nie chciałem się ożenić i zrobiłem to dosyć późno, ale międzyczasie używałem życia ile się tylko dało. Teraz mam już 4 z przodu i uważam, że nie ma oziębłych kobiet, są tylko kiepscy kochankowie, albo egoistyczni kochankowie. Po pierwsze aby wiedzieć jak doprowadzić Kobietę do szału, że nie będzie wiedziała czy to był orgazm czy utrata świadomości, trzeba znać jej anatomię, gdyż każda kobieta ma bardzo wiele stref erogennych na swoim ciele, ale różnie są one unerwione i dają różne odczucia. Ale najważniejsze, trzeba być cierpliwym i stopniowo kobietę rozgrzewać a jak się to zrobi spokojnie, czule, delikatnie to sama końcówka (niby ta najistotniejsza) to tylko postawienie przysłowiowej kropki nad "i".

Gość_xyz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Każdą kobietę trzeba poznać dobrze żeby móc ją zaspokoić. Dobry obserwator będzie widział jej reakcję o ile nie udaje. Facet znający się na rzeczy dobrze wie co mam na myśli. Bez namiętności, pożądania nie ma dobrego seksu. Musi być uczucie, bowiem sam seks się znudzi. Staje się sportem ze zmianą partnerek. Nie jest sztuką dla faceta żeby podniecała inna kobieta. Sztuka jest żeby podnieca cały czas ta sama.

okrutna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 52

Tak to jest w zyciu ludzie nie raz nie umieja sioe dobrac do siebie, ja jestem szczesliwy w malzenstwie z zadna mi nie bylo tak dobrze jak z zona.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 53

Gościu xyz, fantastyczny tekst, uśmiałam się :))) A i racji w nim sporo, zgadzam się, że najlepszy kochanek to ten, któremu największą frajdę sprawia doprowadzenie kobiety do szaleństwa... dla takiego nie ma oziębłych kobiet. Znasz się na rzeczy:)

Gość_Kaśka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 340

gościu z 13.48 :))))) Dobrze powiedziane, tak zrób!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 297

Gosc z 08:48 Pragne pogratulowac! napisales same prawdziwe slowa! Kobiety potrzeboja Nietylko dobrego slowa! Ale milosci i sexu! nietylko wlatach mlodosci! Lecz tagrze wlatach starosci

Gość_Stanislaw
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Panie żonaty, do małżeństwa trzeba dorosnąć a nie być wiecznym Piotrusiem Panem jak Ty. Jestem facetem i wstyd mi za takich jak Ty.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Najrozsądniej byłoby dobrać się z partnerką , a nie podejmować zbyt pochopnych decyzji, o związku na całe życie. Chociaż i tu też jest ale , bo jeżeli kobieta stosuje antykoncepcję hormonalna przez kilkanaście lat to niestety ochota na seks mija i musi znów faszerować sie chemią wspomagającą , choć niby to nie szkodzi , ale dobrze każdy wie , że jest inaczej. I jak tu żyć?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Żonaty jak pisałeś twoja żona jest ok,może to samo czuje co i ty przecież jest młoda też potrzebuje seksu ,czasami życie staje się takie monotonne a my sie jemu poddajemy.Wszystko w twoich rękach,przypomnij sobie jak się poznaliście ,jak mocne było pragnienie ,zaproś żonę na kolacje tylko we dwoje ,poproś rodziców,teściów żeby zajeli się dziecmi przez weekend a wy uprawiajcie seks do białego rana.Kup dobre wino ,erotyczną bieliznę dla żony,wprowadź jakieś gadżety do sypialni ,możliwości jest wiele.Żonaty rusz trochę głową a będziesz na łatwiznę szedł.Dowiedz się jaki seks lubi twoja żona do cholery zacznij z nią rozmawiać o tym,może ma jakieś seksualne pragnienia a ty nawet nie wiesz o tym.Nie popadaj w rutynę , pokaż jej ,że ty jesteś super kochankiem.Pamietaj ty masz potrzeby seksualne ona też je ma

Gość_monia
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Kazda zdrada kiedys wyjdzie na swiatlo dzienne.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ludzie latami żyja w takich zwiazkach i jakoś nie wychodzi nic. A temperamentu nie da sie zmienić i tyle , nawet choćby stawał na głowie. Ja mam 30 lat i dla mnie to jest obowiazek który musze spełniać i wymiguję sie od tego jak mogę.Kocham męża , dlatego po cichu chciałabym żeby sobie znalazł kogoś stałego do seksu ,żeby mnie nie męczył. Nie wiem jak mu to powiedzieć żeby nie wbić noża w serce,ale nie chciałabym go stracić,bo jesteśmy zgranym małżeństwem.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Oj tam bez przesady, przecież to nie tortury .Dobry żel nawilżający i dasz radę, jak kochasz męża to się chyba możesz. trochę poświęcić dla dobra małżeństwa. To nie takie straszne - zamknij oczy i myśl o czymś przyjemnym. Lepsze to niż pchać go w ramiona innej i ryzykować że się w niej zakocha bo wtedy to na pewno go stracisz. Nie bądź głupia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Do założyciela wątku.Piękny masz wiek ,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Gość_dojrzała
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Od razu widać ,że podpucha, jakby żona przeczytała , a na pewno wszystkie zaglądają do laptopów swoich mężów, choć sie do tego nie przyznają , to by z patelni zrobiła formę na babeczki na twojej głowie oczywiście. Chciał udawać odważnego , że niby kochanki szuka, założę się , że nawet z żadna by sie nie umówił , bo portkami ze strachu trzęsie , ale udawać gieroja to nawet przed sobą. Oj faceci , jacy wy jesteście prości w obsłudze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zapisz się do biura matrymonialnego. Zapraszają bardzo.

Laura
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
12467 ... 22232425
Przejdź do strony nr
19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -