Zupełnie nie rozumiem po co ludzie się żenią skoro potem robią takie rzeczy.Przecież jak ktoś sobie chce fruwać z kwiatka na kwiatek to niech sobie będzie singlem i już. Po co było kobiecie głowę zawracać?
Ciekawe czy wszyscy są tacy święci jak Ty szczególnie po kilkunastu latach małżeństwa.
To nie chodzi o żadną świętość tylko o logiczne myślenie. Jak wiem że lubię kobiety to nie wiążę sobie życia z jedną bo po co narzucać sobie ograniczenia .
00:48 pomyśl logicznie , przeciez to nic nie kosztuje. Człowiek dokładnie opisał swoja sytuację . Rodzinę jak najbardziej i nie chce nic zmieniać , bo zona w porządku , zapewne dba o dom , dzieci , maja wspólny dorobek . Jednak nie dobrali sie pod względem temperamentów. Natura , Każdego człowieka jest inna . Co ma człowiek fęki używać , jak ma wieksze potrzeby niż jego żona ? Nie bądźcie ludzie , aż tak naiwni i bezwzględni wobec kogoś , kto chce zaznać jednak w zyciu rozkoszy. Nawet nie macie pojęcia w ilu związkach tak sie dzieje . I co od razu rozwód , to małżeństw byłoby tyle co na lekarstwo .
zainteresowane na pewno się znajdą ,kobietą po 40 też się cos należy a nie tylko zakupy ,gary,pranie,oglądanie seriali z mężem,faceci po 40 z wielkimi brzuchami są żałośni
I właśnie po 40 mężczyzna traci przeważnie ochotę na seks , bo już tak natura większość stworzyła , zresztą przy dzisiejszym tempie życia , stresach to coraz więcej mężczyzn właśnie po 40 jest już nie obrażając panów , ale impotentami . Kobieta , która jest czynna zawodowo , dba o siebie / ładny ciuch , makijaż , figura/ dopiero po 40 ma ochotę na seks. I z tego powodu mają sie rozstawać , jeżeli maja wspólny dom , dzieci i szanują się., przezyli kilkanaście lat, tylko dlatego , że nic w łóżku ich nie łączy? A czerpanie przyjemności z seksu jest wspaniałym doznaniem, dlaczego wszystkiego sobie odmawiać w tym szarym życiu? bo nie wypada? zdrada? k...stwo? Bez sensu. Ja osobiście uważam ,że facet jest w porządku i życzę mu żeby zaznał tego czego pragnie jeszcze w życiu , bo nie samą praca i obowiązkami człowiek żyje.
Jak czytam takie wypociny jak Twoje gościu 08:48 to tracę wiarę w dzisiejszych ludzi. Gdzie się podziała moralność, uczciwość do drugiego człowieka, przyzwoitość, honor? No gdzie?????? Czego wy w ogóle nauczycie swoje dzieci? Jakie zworce im dajecie?? Z tego co czytam, to są one jak najgorsze.. Przykre to wszystko okropnie!!!
35 lat? To już na pewno u niego też libido spada...nie oszukujmy się, to u kobiet po 30 wzrasta chęć na seks. A układ byłby powiedzmy w porządku jeśli żona też miałaby wolną rękę i mogła zażywać przyjemności z kim innym, skoro temperamentem się różnią . Co, tylko jemu się należy chwila przyjemności?
Eee tam, jak własna żona go nie chce w łóżku, to ja bym też nie chciała. Pewnie coś z nim nie tak jest, może słaby w te klocki...?
@8:48 Mam 40 i nie czuje by w mojej sprawności coś mi ubyło . Nadal żona i kochanka są zadowolone . Co do brzuchatych Panów w okolicach 40 to wstyd .
Moje zdanie jest takie - jeśli kobieta nie chce się kochać to znaczy że nie sprawia jej to przyjemności. Jeśli nie sprawia jej to przyjemności to znaczy że ma nieudolnego partnera. Ja też nie miałam z mężem żadnej przyjemności, dopiero jak poznałam jednego pana który mi pokazał ile frajdy można mieć z seksu uświadomiłam sobie że nie jestem oziębła jak wmawiał mi mąż tylko to on kiepski.
Nie ma czegoś takiego że ktoś jest kiepski lub oziębły. Jeśli dwoje ludzi się kocha, to seks jest pięknym uzupełnieniem tej miłości i zawsze jest wspaniale. To nie zawody ani rzemiosło, aby mówić że ktoś jest dobry w tym albo nie. Szkoda mi ludzi, którzy tę sferę traktują w ten sposób. Muszą być bardzo nieszczęśliwi, co zdaje się potwierdzać ogromna liczba różnorakich wątków zakładanych na te tematy.
do gościa z 13.37 Chciałabym miec takiego faceta, który by myślał tak jak Ty. Niestety mój były facet myślał odwrotnie ;((
Jak facet potrafi, to rozgrzeje każdą Panią, ale potrafi tylko ten, który ma doświadczenie, a nie jakiś tam dopiero rozprawiczony oraz ten, który nie jest egoistą i przede wszystkim frajdę sprawia jemu doprowadzenie Kobiety do szaleństwa. A tak na marginesie do żonatego, to daj namiary na swoją żonę to sprawdzę czy ona jest naprawdę tak do niczego, a jeśli się to potwierdzi to napiszę Ci ogromne usprawiedliwienie na forum, że masz powody aby ją zdradzać
Xyz, uważasz się za takiego macho? Śmieszą mnie tacy jak Ty ;) Ja nie traktuję seksu przedmiotowo i dlatego taki ktoś jak Ty nigdy w życiu nie dałby mi satysfakcji seksualnej. Ktoś taki jak Ty nazwałby mnie właśnie oziębłą, bo nie jestem w stanie ulec komuś, z kim nie łączy mnie żadne uczucie. Seks bez uczucia jest po prostu pusty. Takich kobiet jest wiele i jeśli mąż mówi, że ma oziębłą żonę, to powinien najpierw się zastanowić nad sobą, ukazać żonie więcej uczucia, przytulić ją w dzień, kupić kwiaty, wziąć na spacer. Takie proste rzeczy a mogą cuda zdziałać. No ale tacy jak Ty skąd mają o tym wiedzieć? Ty przecież tylko stawiasz na doświadczenie, technikę itd. Jak u kowala w kuźni, albo jak u drwala..Rżnąć i tyle..
dziś właśnie skończyłem swoją zaplanowaną pracę.Przeczytałem Pani wpis, który mnie z grubsza zniesmaczył. Jak wypocznę to odpowiem.
Nigdzie nie napisałem, że uważam się za "macho" - to po pierwsze, po drugie - mam prawo do wyrażania swoich opinii, które nie wszystkim muszą się podobać. Nigdzie też nie napisałem, że seks ma być bez uczuć, bo bez uczuć to można sobie seks kupić, a do tego jestem bardzo daleki i wszystkich przed tym przestrzegam. Wychowany zostałem w dużym szacunku do osób starszych, do Kobiet i innych moralnie ważnych wartości. Zawsze w kontaktach z Kobietami staram się im sprawić jakiś komplement, że na przykład Kobieta jest ładna, ma ładny uśmiech, a jeżeli nie jest ładna to np. powiem, że dziś bije od niej jakieś ciepło, albo że jest ładnie ubrana itd. itp. Ja o sobie mogę powiedzieć, że jestem mężczyzną dojrzałym, uważam, że seks jest klejem każdego związku, ale najważniejsza jest ..... nie wiem czy napisze to zrozumiale - BLISKOŚĆ dwóch osób, doświadczenie, higiena, delikatność .... Zawsze twierdziłem, że nie ma oziębłych Kobiet, czy też brzydkich Kobiet, gdyż każda Kobieta na swój sposób jest indywidualnością. Może mieć wiele wad i różnych ułomności, ale zawsze można dostrzec w niej coś wspaniałego, czym będzie się wyróżniała od innych. Życzę Pani miłego dnia