Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Poznam panią po 40-tce. Jestem żonaty

Przyłączam się do słów kochającej i gościa 13:40. Nie pozwólmy na to, aby nienormalność stała się wzorcem do naśladowania.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 391

Odp.: Poznam panią po 40-tce. Jestem żonaty

13:35 zdrada to najwieksza krzywda w twoim mniemaniu? Są wieksze. A miłość hm. dla kazdego to inne znaczenie. A życie tylko jedno.Chyba warto przeżyc go jak najlepiej .Spróbować też wielu rzeczy warto , ale z umiarem i żyć nie wbrew sobie , ale tak żeby skorzystać i brac jak najwiecej z tego zycia przyjemności , a nie tylko praca robota troski pomaganie pocieszanie wiazanie koniec z końcem , bo co to za życie.?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeśli ktoś zakłada , że najważniejsza w życiu rzeczą jest jego własna przyjemność to pewnie tak . Tylko ja uważam , że taka osoba nie powinna się z nikim wiązać na stałe . A zdradę uważam za krzywdę bo to świadczy że osoba zdradzana nic dla nas nie znaczy , że jej uczucia mamy gdzieś.

Gość_kochająca
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"Życie mamy tylko jedno i trzeba je przeżyć jak najlepiej"- święta prawda. Tylko co to znaczy jak najlepiej? Czy to nie znaczy przypadkiem godnie i nie na cudzej krzywdzie? Tak, żeby nie zostawiać za sobą czyichś łez i cierpienia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A czy my musimy płakac i cierpiec jezeli doznamy , lub doświadczymy zdrady? Ja tam nie cierpiałam. Pasuje bardziej ktoś inny to droga wolna. Mam teraz swięty spokój i nie uroniłam zadnej łezki. i teraz wiem że to nie była krzywda wręcz przysługa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

żyjmy tak żebyśmy na starość nie mieli sobie nic do zarzucenia,szanujmy ludzi i przede wszystkim siebie,po prostu żyjmy szczęśliwie i w zgodzie ze swoimi pragnieniami i marzeniami

Gość_monia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 397

Po prostu nie kochałaś i dlatego nie cierpiałaś. Kochająca ma rację, nie można budować swojego szczęścia na krzywdzie innych.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie chcę żonatego, ale moze jest tu ktos wolny? Sama jestem wolną(rozwiedzioną), atrakcyjną i zadbaną kobietą, 39lat, wykształconą, bez nałogów, bez dzieci, z własnym mieszkaniem i pracą. Wybaczcie, ale nie wiem, jak znaleźć faceta w tym mieście,w którym nic się nie dzieje. Nie napiszę sobie na czole, ze szukam, na portalach sami nieudacznicy zyciowi i oszuści, więc jak? Szukam wolnego faceta z klasą, do 45lat, zadbanego(bo sama wyglądam dość młodo), wyważonego życiowo, z pracą, bo nie zamierzam nikogo utrzymywać. Nie szukam romansu, chcę stworzyć fajny i trwały związek. Poczucie humoru mile widziane, inteligencja konieczna:)Jeśli ktoś taki tu zagląda i byłby zainteresowany poznaniem, proszę o maila na adres ona39@onet.eu, koniecznie ze zdjęciem:) Proszę traktowac tę informacje powaznie. Pozdrawiam kpiących, a zapraszam do kontaktu rozsądnych i miłych facetów okolo 40tki.

Gość_ona39
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy czasem nie jesteś Ciekawą z innego wątku?

bystry
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ciekawa jest panną i ma 26 lat, ej @bystry wszystko pomyliłeś.Zresztą ciekawa szuka faceta do 30 lat.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 472

poznam pania do 50 l

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tez bym taka Pania poznal:morni66@o2.pl

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1234 ... 222325
Przejdź do strony nr
19 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę