Już widzę te tłumy dojrzałych kobiet dobijających się do mężczyzny który jak większość pracuje w budowlance. Skąd ci przyszło do głowy że większość tam pracuje?Szerokie masz horyzonty nie ma co. Ciekawe swoją drogą czy żona też nie tęskni za wrażeniami a może już realizuje marzenia,ha,ha.
to czemu nie rozejdziesz się z żoną?
Autorze wątku chcesz patrzeć w oczy, przeżyć romantyczne chwile. Zastanawiałeś jak to będzie i co będzie dalej jak się zakochasz? A jak ona w tobie? Trzeba myśleć o konsekwencjach.
Daj mi namiary na twoją żonę numer fona lub meil .Chętnie przeżyje z nia niezapomniane chwile.Przy lekkim trunku i bedziemy sobie patrzeć w oczy
TRZEBA BYŁO OD RAZU WYBRAĆ SOBIE EMERYTKĘ NA ŻONĘ TY BYŁBYŚ ZADOWOLONY I EMERYTKA PEWNIE TEŻ
Daj chłopie namiary do twojej żony .Chętnie popatrzę jej w oczy przy lekkim trunku.Przecież należy jej się coś od życia .Dawaj ten numer
Człowieku Ty jesteś nie normalny!!! Jeśli Twoja żona Ci nie odpowiada to po co się z nia żeniłeś? z powodów materialnych czy co ??? Było sobie poszukac takiej, która by spełniała Twoje marzenia a nie teraz szukasz kochanki. Albo się nie żenić tylko używać świata. Nie chciałabym spotkać takiego faceta na mojej drodze. Chyba nie ma nic gorszego niż mieć takiego męża. Współczuje Twojej żonie, jeśli ją rzeczywiście posiadasz i życzę aby Cię jak najszybciej zostawiła.
zonaty222@interia.pl
A ile po 40, bi nie wiem czy się mieszczę w tym przedziale wiekowym.
Beatko bardzo chętnie porozmawiam z tobą, może tez dojdzie do spotkania zobaczymy podam meila i popiszemy
Mój email zonaty222@interia.pl
Nie masz szans , Matiii cię i tak przebija ... :)
Myślisz że któraś się zgodzi, żeby słuzyła tylko za przygode i zaspokojenie potrzeb seksualnych? Taki masz cel? Jeśli odpowie na takie "ogłoszenie" to z tą kobieta musi być coś nie tak. To pewne.
Chyba sie jednak mylisz @bystry. Jeżeli jakaś kobieta jest samotna , z pewnych względów , rozwiedziona , czy też wolna to myślisz , że nie pójdzie na taki układ? Każdemu człowiekowi , jest potrzebny drugi człowiek , jesteśmy stworzeniami stadnymi. I mimo , że bez zobowiązań , ale dla czystej przyjemności. I założę się , że znajdzie sie i to nie jedna.
Zmień portal na taki , gdzie będziesz miał ofert w brud , a nie zaśmiecaj tu forum swoimi chwilowymi zachciankami. Masz żon to jej bądź wierny a nie będziesz szukał przygód. A jeśli Ci źle to się uwolnij od żony i dopiero składaj takie propozycje.
Dlatego piszę, że to prowokacja. Ten kto rzeczywiście chce znaleźć to dobrze wie gdzie szukać...na pewno nie na forum miasta. Co do reszty masz rację, magiku :)
zgadzam się z Panią Kasią. Swego czasu statystyki ostrowieckie podawały że w ostrowcu na 100 mężczyzn przypada 108 kobiet, a z tego co się oriętuję w ostatnich latach wyjechało więcej mężczyzn. Tak na prawdę to fajne kobiety można poznać wszędzie zawęził się tylko przedział wieku studenckiego