Limonkowanimfo, przyznam się że wzbudziłaś we mnie niepokój. Zacznę od tego, że kawy nie piję. Nie jestem na tyle fajna żebyśmy miały jakiś temat do wspólnej rozmowy. Uważam, że jesteśmy z ciałkiem innych światów. W związku z tym, szkoda żebyś traciła swój cenny pisząc do mnie... nawet tu na forum.
Świadoma swoich zalet nieświadomie zapominałam o swoich wadach. Jestem mało atrakcyjna bo chodzę w spódnicach i szpilkach. No i od czasu do czasu w sukienkach i… nie wciągam brzucha… Więcej wad nie zdradzę. Kobieta musi być choć trochę tajemnicza.
Chyba nie ma jakiegoś lekarstwa na "bycie fajną" . Radziłabym trochę wyluzować , być miła , grzeczna , uśmiechniętą.
Dziękuję za rady ale nie próbuję się przypodobać nikomu na siłę.
Życzę Ci szczęścia o którym marzysz. I pamiętaj, że czasem warto spojrzeć na siebie z innej perspektywy. Pozdrawiam
Bystry kochanie sprawy jestes w terapii ?
Jak ktoś chce seksu bez miłości to tylko to dostaje i nic poza tym. Miłości nie dostanie, bo nie jest w stanie jej dostrzec.
19:29 i o to właśnie chodzi. Dostajesz przyjemność , rozkosz bez zobowiązań i to samo dajesz w zamian . Masz to co miłe i przyjemne i unikniesz rozczarowania , bólu , goryczy.
Zgadzam się.
Mail przyszedł podpisany jako ty . Masz czelnosc XYZ wypierać się teraz. Nie klam bezczelnie . Masz brata bliźniaka ? Sam sobie zaprzeczasz "odważniaku".
Pochodzę z Krakowa-JESTEM CZUŁA, ROMANTYCZNA,TROCHĘ ZAGUBIONA, ODPOWIEDZIALNA, Z POCZUCIEM HUMORU, CZASAMI JEDNAK ZAKRĘCONA I SZALONA..... szukam pieniędzy,i kogoś z kim można szczerze pogadać, Zainteresowania: literatura,
A umiesz się dobrze kochać?
Szukasz pieniędzy? Ukryty sponsoring? Chcesz się z kimś związać czy wykorzystać?
Odważny xyz milczy
@bystry, dziwny jesteś . Nigdy w żadnym twoim wpisie pełnego zdania nie było. Jesteś taki małomówny, nieśmiały , czy taki bystry niczym woda w klozecie? jak obraziłam , z góry przepraszam.