Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poznam panią po 40-tce. Jestem żonaty

Ilość postów: 64 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Poznam panią po 40-tce. Jestem żonaty”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Poznam panią po 40-tce. Jestem żonaty

A ile po 40, bi nie wiem czy się mieszczę w tym przedziale wiekowym.

beatab11
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

wszystkie święto -jebliwe......

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

dlaczego 35-ciolatek (żonaty na dodatek) chce poznać starszą kobietę ? Proste, bo ma lodowca w domu i wcale nie winię jego za to. Ma swoje marzenia, pragnienia i potrzeby. Natomias Kobiet, które chętnie przestaną na "taki układ" jest bardzo wiele, ale się do tego nie przyznają.

Gość_doświadczony
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

trzeba chcieć zrozumieć mężczyznę, nie napisał, że do seksu (głodnemu zawsze chleb na myśli). Na marginesie dodam, że starsza Kobieta jest pod każdym względem lepsza

Gość_doświadczony
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

nie rozumiem czegos juz od dawna dlaczego tak jest ze koles pojdzie z dziesiecioma i na dodatek jest zonaty i nikt mu nic zlego nie powie a laska jak pojdzie raz to juz jest kur... nie sprawiedliwe to jest i chore jest rownouprawnienie i tak jak facet tak i dziewczyna "nabiera doswiadczenia" i nie powinno byc ze laska od razu juz jest kur...

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Zonaty młodziaku nie przeszkadza mi twój stan cywilny w taki samym stopniu jak moja niska emeryturka. Tylko napisz w jakim celu chcesz poznać? Cos z żoną się nie udkłada? Służę radą.

Gość_emerytka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

to czemu nie rozejdziesz się z żoną?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Panie żonaty, do małżeństwa trzeba dorosnąć a nie być wiecznym Piotrusiem Panem jak Ty. Jestem facetem i wstyd mi za takich jak Ty.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Jak czytam takie wypociny jak Twoje gościu 08:48 to tracę wiarę w dzisiejszych ludzi. Gdzie się podziała moralność, uczciwość do drugiego człowieka, przyzwoitość, honor? No gdzie?????? Czego wy w ogóle nauczycie swoje dzieci? Jakie zworce im dajecie?? Z tego co czytam, to są one jak najgorsze.. Przykre to wszystko okropnie!!!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Nie ma czegoś takiego że ktoś jest kiepski lub oziębły. Jeśli dwoje ludzi się kocha, to seks jest pięknym uzupełnieniem tej miłości i zawsze jest wspaniale. To nie zawody ani rzemiosło, aby mówić że ktoś jest dobry w tym albo nie. Szkoda mi ludzi, którzy tę sferę traktują w ten sposób. Muszą być bardzo nieszczęśliwi, co zdaje się potwierdzać ogromna liczba różnorakich wątków zakładanych na te tematy.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Autorze wątku chcesz patrzeć w oczy, przeżyć romantyczne chwile. Zastanawiałeś jak to będzie i co będzie dalej jak się zakochasz? A jak ona w tobie? Trzeba myśleć o konsekwencjach.

okrutna
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

No bajer w sam raz dla kobitek.

Bo do mnie faceta to nie dociera

Chcesz coś od życia z innymi niż żona to bądź facetem i rozstań się z nią

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

limonkowa, czy aż trzeba czekać do 8 marca ;)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 89

Coś mi się wydaje, że nie tylko kontaktów. No ale w dzisiejszych czasach kryzysu to dla niektórych chyba dobra wiadomość. Zawsze coś zaoszczędzą ;)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 98
    Treść posta dostępna jest dla zalogowanych użytkowników.
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście zawarto opowiadanie, opowiastkę, wzmiankę erotyczną, sprośną itp.; to Forum należy do miejsc, w których nie można pisać na ten temat.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 101
    Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. W poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
    • w poście zawarto opowiadanie, opowiastkę, wzmiankę erotyczną, sprośną itp.; to Forum należy do miejsc, w których nie można pisać na ten temat.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 102
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 103

Tak, jesteś zboczona.

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 47 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę