A ile po 40, bi nie wiem czy się mieszczę w tym przedziale wiekowym.
wszystkie święto -jebliwe......
dlaczego 35-ciolatek (żonaty na dodatek) chce poznać starszą kobietę ? Proste, bo ma lodowca w domu i wcale nie winię jego za to. Ma swoje marzenia, pragnienia i potrzeby. Natomias Kobiet, które chętnie przestaną na "taki układ" jest bardzo wiele, ale się do tego nie przyznają.
trzeba chcieć zrozumieć mężczyznę, nie napisał, że do seksu (głodnemu zawsze chleb na myśli). Na marginesie dodam, że starsza Kobieta jest pod każdym względem lepsza
nie rozumiem czegos juz od dawna dlaczego tak jest ze koles pojdzie z dziesiecioma i na dodatek jest zonaty i nikt mu nic zlego nie powie a laska jak pojdzie raz to juz jest kur... nie sprawiedliwe to jest i chore jest rownouprawnienie i tak jak facet tak i dziewczyna "nabiera doswiadczenia" i nie powinno byc ze laska od razu juz jest kur...
Zonaty młodziaku nie przeszkadza mi twój stan cywilny w taki samym stopniu jak moja niska emeryturka. Tylko napisz w jakim celu chcesz poznać? Cos z żoną się nie udkłada? Służę radą.
to czemu nie rozejdziesz się z żoną?
Panie żonaty, do małżeństwa trzeba dorosnąć a nie być wiecznym Piotrusiem Panem jak Ty. Jestem facetem i wstyd mi za takich jak Ty.
Jak czytam takie wypociny jak Twoje gościu 08:48 to tracę wiarę w dzisiejszych ludzi. Gdzie się podziała moralność, uczciwość do drugiego człowieka, przyzwoitość, honor? No gdzie?????? Czego wy w ogóle nauczycie swoje dzieci? Jakie zworce im dajecie?? Z tego co czytam, to są one jak najgorsze.. Przykre to wszystko okropnie!!!
Nie ma czegoś takiego że ktoś jest kiepski lub oziębły. Jeśli dwoje ludzi się kocha, to seks jest pięknym uzupełnieniem tej miłości i zawsze jest wspaniale. To nie zawody ani rzemiosło, aby mówić że ktoś jest dobry w tym albo nie. Szkoda mi ludzi, którzy tę sferę traktują w ten sposób. Muszą być bardzo nieszczęśliwi, co zdaje się potwierdzać ogromna liczba różnorakich wątków zakładanych na te tematy.
Autorze wątku chcesz patrzeć w oczy, przeżyć romantyczne chwile. Zastanawiałeś jak to będzie i co będzie dalej jak się zakochasz? A jak ona w tobie? Trzeba myśleć o konsekwencjach.
No bajer w sam raz dla kobitek.
Bo do mnie faceta to nie dociera
Chcesz coś od życia z innymi niż żona to bądź facetem i rozstań się z nią
limonkowa, czy aż trzeba czekać do 8 marca ;)
Coś mi się wydaje, że nie tylko kontaktów. No ale w dzisiejszych czasach kryzysu to dla niektórych chyba dobra wiadomość. Zawsze coś zaoszczędzą ;)
Tak, jesteś zboczona.