Mam 35 l brunet, żonaty. Poznam panią starszą od siebie której nie przeszkadza mój stan cywilny. Może są w okolicy jakieś panie pragnące tego co ja.
...ręce opadają...Ale z ciebie świnia, nie maż.
ja tez z checia 30 lat szatyn
ffriends@op.pl
Nie osądzaj i nie być osądzanym .
Chyba nigdy nie zrozumiem mężczyzn, a ponoć to my kobiety jesteśmy nieprzewidywalne , nieodgadnione. Masz żonę młodą , myślę ,że w zbliżonym wieku do Twojego to szukasz starszej.? Może mi ktoś odpowie dlaczego młodzi mężczyźni szukają starszych partnerek do seksu?
trzeba chcieć zrozumieć mężczyznę, nie napisał, że do seksu (głodnemu zawsze chleb na myśli). Na marginesie dodam, że starsza Kobieta jest pod każdym względem lepsza
Zgadzam się, że starsza lepiej wie czego mężczyźnie potrzeba. A tak na marginesie to zawsze my kobiety oczekujemy zrozumienia a co z mężczyznami? Dajmy im szansę.
Hmm , starsza bardziej doświadczona , wiedząca czego chce usabilozowana zyciowo i finansowo a , młoda jest glupia aczkolwiek sąwyjątki , co nie zmienia faktu iż ten pan jest totalną świnią i egoistą szkoda tylko jego żony ktorej doprawia rogi , chyba że Ona wie o tym co jej mąż robi na boku różnie może być i z wielu względów szuka szcześcia na boku nie wiadomo jak jest do końca
Bo kobiety to robią po cichu.
Co komu do domu jak dom nie jego.
i pewnie katolik
dlaczego 35-ciolatek (żonaty na dodatek) chce poznać starszą kobietę ? Proste, bo ma lodowca w domu i wcale nie winię jego za to. Ma swoje marzenia, pragnienia i potrzeby. Natomias Kobiet, które chętnie przestaną na "taki układ" jest bardzo wiele, ale się do tego nie przyznają.
Zonaty młodziaku nie przeszkadza mi twój stan cywilny w taki samym stopniu jak moja niska emeryturka. Tylko napisz w jakim celu chcesz poznać? Cos z żoną się nie udkłada? Służę radą.
Poczekałem, poczytałem, teraz napisze jak to jest naprawdę. Wszyscy mają rację. Zgodzę się z nazwaniem mnie świnią, bo na pewno dla wielu taki jestem, zgadam się z innymi że żona oziębła, bo tak jest. Jeśli chodzi o inne portale randkowe to ten kto tam zagląda doskonale wie że niemal wszyscy żądają opłat a jakikolwiek kontakt i w większości to tylko oszukane zdjęcie ładnej laski i jak człowiek sobie wyobraża że znajdzie kogoś to niestety spotyka go rozczarowanie. Może opowiem teraz o moim celu bo wiem że każdego tym zaciekawiłem i przyznam że wahałem się długo przed napisaniem tego postu. A więc chcę poznać kobietę starszą od siebie ponieważ zawsze takie mnie bardziej interesowały, dojrzałe, doświadczone i nie będę ukrywał że chodzi o seks ale nie tylko. dla mnie dyskrecja też się liczy więc nie chciałbym wiązać się z młodziutką laską która może zakochała by się bez pamięci i robiła różne nieprzemyślane rzeczy. Nie chciał bym jej krzywdzić [myślę tu o marnowaniu jej czasu, uczuć itp.] Poza tym takie dziewczyny lubią się pokazywać ze swoimi chłopakami, chwalić się nim przed rówieśniczkami. Ja tego nie potrzebuje. Mimo tego ze nie postępuje ok względem swojej żony to stawiam sprawę jasno, chcę żeby poznana kobieta wiedziała jak jest. Potrzebuję kobiety nie tylko na seks jak pewnie się wszyscy domyślają ale również dla przeżycia romantycznych chwil tak jak to bywa w filmach. Podobnie jak większość mężczyzn pracuję w branży budowlanej i marzy mi się np. spotkanie w jakiejś restauracji z uroczą panią, długa rozmowa przy jakimś lekkim alkoholu, patrzenie sobie w oczy, przezwyciężanie tremy hehehe bo pewnie by była. Wiem że są zwolennicy i przeciwnicy takiego zachowania ale powiedzcie czy nie piękne sa takie spotkania? Dlaczego nie przeżyć takich chwil chociaż raz w życiu? Nie mam zamiaru zmieniać swojego związku bo żonę mam ok ale chcę przeżyć to "coś"
mniej więcej rozumię twoje powody i wiedz jedno, że życie masz tylko jedno: ile użyjesz i przeżyjesz - to twoje i nikt ci tego nie odbierze
dzięki za wsparcie. Chciałbym być jeszcze kawalerem może by było łatwiej moralnie ale z innej strony patrząc lepiej jest mieć rodzinę wsparcie ale jak czytam wpisy niektórych to myślę że jak jest człowiek w związku to już mu się nic nie należy
zero marzeń, zero jakichkolwiek innych znajomości męsko damskich tylko praca praca