Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

poznam pania

Ilość postów: 24 | Odsłon: 1459 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Odp.: poznam pania

Poza tym wszystko inne zdrowe u Ciebie gościu 09:34 ? Bo głowę może jeszcze można wyleczyć.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: poznam pania

u tego moczopija to już za późno na jakiekolwiek leczenie,taż to zbok.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

a od kiedy to moczopicie to zboczenie? Widać nie masz o niczym pojęcia. Wejdź na kafeterie,tam masz wątek o urynoterapii i im powiedz to samo że są zboczeni. Zabawa ,rozrywka i tyle

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

22:31. Klozety całego świata stoją przed tobą otworem! Nie czekaj ani chwili!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Odp.: poznam pania

Moje dziecko, gdy miało niespełna roczek było już sadzane na nocniczku. Niestety raz po zrobieniu kupki zaczęło się tą kupą bawić. Dla niego była to forma rozrywki, zabawy bo nie wiedziało co robi. Dewiacje jednak w życiu dorosłych nimi pozostaną niezależnie co na ten temat myślisz chory człowieku. Jak koniecznie chcesz, to atakuj dziecięce nocniczki po domach znajomych i w rodzinie zboczony człowieku

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Widzę że ostro jedziesz z tekstem. Czytałem o tym że 2 latki często tak robią dla zabawy, ale na twoim miejscu tez bym dziecku zabronił, bo edukacja wychowanie jest najwazniejsze. Kupa jest brudna i nigdy to jest odczywiste,ja też się nią nie bawię, więc daj spokój kobieto. Nigdy też nikogo nie prosiłem o mocz ani nie atakuję żadnych nocników .Co najwyżej mógłbym go posprzątać ,by zrobić komuś przysługę i tylko taki motyw oficjalny. Na forum możemy sobie pisać ,ale przed znajomymi nigdy nie pochwaliłbym się co lubię wypić i z czego, bo doskonale wiem jaki byłby efekt. W Polsce nawet zwykła urynoterapia(od siebie samego) jest wielkim szokiem, a co dopiero poproszenie kogoś.Nie da się. 99% ludzi nawet nie wie że można coś takiego pić i jest to nawet zdrowe.Nie wiedzą,bo tak byli nauczeni od dziecka.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe