człeku to nie sexforum...zmień portal
Teraz znowu jakiś "konserwator ikon" się ujawnił. Czy to ten sam od picia moczu i lizania stópek, czy jakiś nowy egzemplarz?
Gdzies tu była pipa na forum ona lubi mlodych chłopców moze bys sprostał jej wymaganią w w plenerze
Akurat starsza będzie chciała seks bez zobowiązań z młodym gołodupcem i będzie narażać swoją reputację,zapomnij. Starsze naiwne nie są.
Po 40 to już każdej kobiecie tego miodu sie odechciewa ,to wy faceci mierzycie nas kobiety swoją miarą i myślicie że nam seks potrzebny.Prawda jest taka,że spełniamy obowiązki małżeńskie i udajemy że jest cudownie,żeby wam sprawić przyjemność.
To faceci w wieku 40 lat głupieją,bo łeb łysieje,a ptak w portkach szaleje i chłop baranieje,niestety.
A chętnych na seks małolatów ze starszymi to jest na pęczki i to w każdym ogłoszeniu , a tu na forum to niemalże na każdej stronie,więc nie pisz bredni jak nie kumaty czy może nie kumata jesteś,albo z czytaniem ze zrozumieniem masz jakiś problem .
Seksowniejsza jest zadbana 40 niż zapasiona albo ususzona na wiór 20,ze szczotkami sztucznymi na oczach i wyperfumowana tak że aż w nosie kręci
Gość 6:00 zostawisz jakiś kontakt?
Te panie mają terminale wystarczy tam na dole przeciągnąć kartę
Gość 11-29 jesteś On,czy Ona?
Twoja stara też kiedyś będzie ikonom.
Mnie wcale nie podniecają takie więcej niż 35. A młodsze jak najbardziej. Stópki mnie nie interesuja, ani żadne tam oglądanie niczego,żadne podglądanie,itd, to amatorszczyzna. Interesuje mnie tylko picie i to litrami nektaru prosto pęcherza ,oddanego prosto z pojemnika. A poza tym możemy pójść na spacer i poznać się bliżej,iść na randkę
Widać, że znowu CIEMNIAKU za późno wziąłeś leki na główkę i jeszcze nie działają. Straszna bieda, jak głowa nie pracuje należycie. Wyrazy współczucia.