Niby tak, ale to nic osobistego. Tak tylko przypomial mi sie jakis post Twojego autorstwa :) Niektorzy twierdza, ze dla kazdego Bóg (czy tam Karma, zalezy kto w co wierzy) ma plan.. takze powodzonka :P
To moze sie veradonna spotykamy?
Drogie panie, nie piszee bo nie jestem pisarzem. Jezeli ktoras bedzie chciala sie ze mną spotkać podam nr tel .
Gość 42 latek,a jak bedzie chcialo 20 -cia? to tak w ciemno sie z wszystkimi spotkasz?
Ja np. tak kazdemu co napisze to numerów nie daję...potem będzie mi jaki wydzwaniał z zemsty jak mi się nie spodoba :)
I z każdym kto napisze od razu się nie spotykam..bo musiałabym nic nie robić tylko na te spotkania w ciemno latać.
A dla mnie sprawą dość istotną jest np,wzrost potencjanego partnera..bo wysoka jestem...i miałabym tak z kazdym w ciemno sie spotykać,skoro odrazu mozna(sorry za określenie) zrobić wstępną selekcję :)
Chcesz to odezwiesz sie na maila,nie...to świat tez sie nie zawali :)
Nikt Ci nie kaze pisać listów miłosnych,poematów na kilka stron ;)
Ogłoszenie napisałeś to dasz rade chyba sklecić jakieś zdanie :)
Je4śli tak wszystkich po wzroście oceniasz to nie dziwię się że sama jesteś. Znam wiele szczęśliwych małżeństw, gdzie kobieta jest wyższa, czasem sporo od swojego męża i jakoś im to w niczym nie przeszkadza.
Ale mnie przeszkadza i już,miałam i niższego i wyższego i wolę wyższego.
Skoro mam prawie 180 cm bez obcasów a facet bedzie sporo nizszy ..a jak załoze obcasy ?
pomyśl...na rękach będę go chyba nosić :)
Nie rażą mnie takie związki,jestem tolerancyjna i wzrost nie jest najwazniejszy ,ale skoro mam wybór czyli moge poznać wyzszego to wolę własnie by tak sie stało.
A uwazasz ze ile sie z Was odezwie? Wiekszosc wpisow to ta sama osoba pod innym nick?
Veradonna napiszę do Ciebie. Ja tez jestem wysoki, takze pierwsza selekcje przebrne :-)
za innych nie odpowiadam,ja mam jeden,veradonna i nie mam potrzeby się ukrywać pod jakimis innymi nickami,nie wstydzę sie swoich poglądów.
Przepraszam panie. Mam bardzo napięte, nerwowe ostatnie dni, moze nawet tyg. Wyluzuje to napisze. Bedziece chcialy to odpiszecie nie to nie