Czy w ogóle jest realne aby kobieta po przejściach miała jeszcze szanse spotkać kogoś godnego zaufania.Kogoś kto rzeczywiście realnie stąpa po ziemi i myśli o życiu poważnie?
Tak. jest to realne a bynajmniej tak mi się wydaje, wielu facetów myśli poważnie i zadaja sobie to samo pytanie czy jest możliwe żeby znaleźć taką kobiete?
Ja na przykład chętnie bym taka kobietę poznal
Do gościa-Otis ile masz lat?Może podaj jakiś namiar.
Oczywiście że tak. Daj namiary na siebie ;)
To zależy ile masz lat i jaka jest Twoja sytuacja, bo taki 45-55 to szuka 30-sto latki i niby do związku ale poparzył się i nie chce się od razu wiązać więc chodzi mu przede wszystkim o seks, natomiast jeżeli ty masz ok 30-35 to szukaj kawalera do 30-ki - to jest najlepszy materiał na towarzysza życia. Nigdy starszego po przejściach bo wdepniesz w takie szambo że Ci się odechce wszystkiego,lepiej zostań sama. Piszę to w oparciu o własne doświadczenia.
Górale powiadają że są trzy prawdy: też prawda,prawda i święta prawda.Ta ostatnia z wymienionych jest taka ,że jeśli ONA lub ON sparzyło się na związku dwa razy lub więcej razy to z ten osobnik będzie się i kogoś parzył jeszcze wiele razy i z tego osobnika nie będzie dobrego partnera dla drugiej osoby.Wartościowego pana jest trudno znaleźć bo wartościowi są wszyscy zajęci a partnerka w przypadku potknięcia będzie walczyła o tego pana bo jest o co walczyć.Panów zmiata z tego świata dużo wcześniej niż panie ,kolejny powód do kryzysu w wyborze portek.Szukaj ,życzę powodzenia.
no to pisz anka40@vip.onet.pl
Lepsze 5 po przejściach niż jeden stary kawaler. Tyle w temacie
GG 55456042 bardzo proszę tylko o poważne podejście do sprawy.
Prawie 50-latek tez chetnie pozna Pania w stosownym wieku.GG43176250.
ktos kto nie chce sie zenic a mieszka z partnerka to stary kawaler i gorszy od rozwodnika?????????? to bierz przechodzony towar...
A ja miałam właśnie partnera 3lata młodszego (ja lat 31) i niestety nie dorósł do życia rodzinnego (mam córkę).imprezy, koledzy. Także trochę mnie zasmucilas bo miałam nadzieję że starszy okaże się lepszym partnerem dla mnie. Może lepsza samotności..
nie wiek a to czy partner/ka dorośli do życia w rodzinie, jak myślą o życiu, co jest dla nich ważniejsze dom i rodzina czy swawola