Skoro 50 lat to staruszek to 70- 80 lat to kto w takim razie? Odróżniacie co niektórzy starość od dojrzałości?
80 lat to w naszym kraju nikt nie dożyje, chyba że te swinie co przy korytach sie stołują, a więc 80 lat tu niestety nieboszczyk
Tak masz rację, ale chodzi mi o ludzi, którzy w tym wieku jeszcze zyją.
Bo nazywanie 50 latka staruszkiem to dla mnie spore przegięcie.
puknij się 50 lat to staruszek? chyba coś z tobą zle dzieciaku
Pan 50+,elegandzki, pachnący,czysty,wykształcony, z wyrobioną pozycją zawodową, przy kasie,dobrze jak wolny, ale często nie,no i 28+ bezrobotny, pachnący tanim winem, bełkot, ale wolny,i wybieraj kogo chcesz, czy..... czy samego krakowiaka?
Dobrze by było gdyby i im ten konsensus odpowiadał.
Ja tam bym 50+ pana już nie szukała gdybym była wolna . Mam 42 lata mój mąż tyle samo no i niestety łączy nas dom,dzieci,wspólne zobowiązania , praca ale nic więcej...hm.....na samą myśl o seksie robi mi się niedobrze a jak dołoże mu 10 lat?????Znam bardzo dużo panów , sąsiadów w przybliżonyym wieku i niestety żaden mnie nie pociąga..ale na takiego 28-30 hm........
Dla polepszenia bytu materialnego możesz 50-cio latka szukać , ale do niczego więcej.
50 LATEK JEST OK TAK WIESZ ZEBY CI OGRÓDEK PRZED DOMEM SKOSIŁ,PSA WYPROWADZIŁ NO I CHYBA TYLE!!!!!NO I TAKIEGO ZEBY NIE WIEM CO NIE ZMIENISZ.PO CO CI ON?JA MAM STRASZNE DOSWIADCZENIE A BARDZO GO POKOCHAŁAM.SEX PORAZKA A PRZECIEZ WAZNY.ZASTANÓW SIĘ!
Kobieto z 10:42,mogę Ci tylko współczuć.Ja mam 60+i gdyby moja ślubna miała taką ochotę to moglibyśmy kochać się nawet 3 razy w tygodniu.Ale ja ją rozumie że 60 latka ma już mniejszy pociąg do seksu,a ja to szanuje.
@10:42 masz 42 a chcesz 28 latka czy to nie za blisko wieku twoich dzieci ? Wszystko jest dla ludzi jeżeli robi się to z rozsądkiem . Jeżeli ustawiasz się na sam seks , może się niebawem okazać że ustawiają się do ciebie kolejki młodych , nie liczysz chyba na ich dyskrecję .
P.S.
Posłucham z chęcią twoich opowieści z podbojów .
Taki 50 latek elegandzki to chce 30 latkę wiem coś o tym a 28 latek to tylko pocwiczyc sobie sex na dojrzałej kobiecie o bliskości chyba można pomarzyc nie mówiąc o czymś więcej........
Przesada,takich 50 latków chcących 30 latki to może jest kilku,a cała reszta to są rozsądni ludzie.Inna sprawa że tych eleganckich i rozsądnych jest zdecydowanie mniej niż wolnych kobiet.A być eleganckim po 50 -tce dziś nie jest problemem.
a jaki problem jest bycie elegancką kobietą po 50???? żaden i coraz więcejest związków takich ona 50 on 30+ zwiazków formalnych a nie ukrywanie sie i spotykanie dla seksu
Nie ma reguły na szczęsliwy związek
Nie ma reguły na to czy on starszy czy ona .Czy w tym samym wieku NAJWAŻNIEJSZE - dobrać się , dopasować pod każdym względem i cechami charakteru.
Moja sąsiadka ma męża 18 lat młodszego - są już ze sobą ok 10 lat i zakochani jak nastolatki a córka znajomej ma męża starszego o 10 lat i zdradza ją z kobietą starszą od jej matki.
Wygląd przy dzisiejszych osiagnięciach medycyny estetycznej to zaden problem i przeszkoda
Jedno jest pewne - mężczyzna po 50-ce w sprawach seksu to raczej nie jest w stanie zaspokoić temperamentu 30 -sto letniej kobiety a odwrotnie jak najbardziej