Moim skromnym zdaniem, mężczyzna 50+ to esencja dojrzałości, doświadczenia, wiedzy i intuicji, a to musi zagrać pięknie w związku. Życzę szczęścia w poszukiwaniach.
Taki staruszek gosciu z 11.49 w niejednym temacie by cie zakasował ,a ten sznurek jak powiadasz to by ci owiązał wokół twojego tępego łba
co wy piszecie 50+ to staruszek? niejednego terażniejszego młodziaka by zakasował we wszystkim ,bo dzisiejsze chłopaki to beznadzieja,wiem co piszę dziewczyny
Wszystko pięknie , ale mężczyźni żyją przeciętnie krócej o 12 lat od kobiet. I masz miśka , a później go zabraknie. Ja bym tam już nie ryzykowała i jak bym miała szukać swojego miśka to na pewno młodszego. Zaznaczam ,że nie szukam , bo już za późno na to.
Dobrze by było gdyby i im ten konsensus odpowiadał.
50 LATEK JEST OK TAK WIESZ ZEBY CI OGRÓDEK PRZED DOMEM SKOSIŁ,PSA WYPROWADZIŁ NO I CHYBA TYLE!!!!!NO I TAKIEGO ZEBY NIE WIEM CO NIE ZMIENISZ.PO CO CI ON?JA MAM STRASZNE DOSWIADCZENIE A BARDZO GO POKOCHAŁAM.SEX PORAZKA A PRZECIEZ WAZNY.ZASTANÓW SIĘ!
jesli masz ochote sie z kims spotkac to polecam fajny serwis, gdzie ludzie z calej poski sie umawiaja na rozne aktywnosci http://na-kawe.net/uzytkownicy/