bo pan 50+ to nie umie nawet kompa włączyć. Zresztą pan 50+ to już do niczego sie nie nadaje , po co umówi się z kobietą , żeby porozmawiać , a i to może byc trudne , jeżeli kobieta z poziomem inteligencji wyższym. No i kompromitacja . Lepiej w domu przy piecu pogrzać stare kości. I pomarzyć jakim sie było w czasach młodości.
A po co Ci taki staruszek , co siedzi na worku i bawi sie sznurkiem i to od czasu do czasu
Takim staruszkiem również i ty będziesz i to bardzo niedługo, tylko nie sznureczkiem będziesz się bawić,ale tylko swoim ostatnim włosem z ograniczonej główki. Powodzenia i dobrej zabawy gościu z 11.49. Przyjemnie? Myślę, że -tak. Jak ty innym, tak inni tobie,gostku.
Gratuluję wszystkim paniom 50+powodzenia u trzydzisto i czterdziestolatków.
Moim skromnym zdaniem, mężczyzna 50+ to esencja dojrzałości, doświadczenia, wiedzy i intuicji, a to musi zagrać pięknie w związku. Życzę szczęścia w poszukiwaniach.
co wy piszecie 50+ to staruszek? niejednego terażniejszego młodziaka by zakasował we wszystkim ,bo dzisiejsze chłopaki to beznadzieja,wiem co piszę dziewczyny
Wszystko pięknie , ale mężczyźni żyją przeciętnie krócej o 12 lat od kobiet. I masz miśka , a później go zabraknie. Ja bym tam już nie ryzykowała i jak bym miała szukać swojego miśka to na pewno młodszego. Zaznaczam ,że nie szukam , bo już za późno na to.
Pamiętaj że niewielu leci na stare (starsze).Powodzenia.
EEEE 50 l , to juz trochę za dużo, chyba ,że masz 60l. Szukaj młodszego . Dobrze ci radzę.