Poznam nowe koleżanki z Ostrowca lub okolic ,mam 24lata i mniej wiecej poszukuje nie dużo starszych mogą być tez młodsze od 20 zeby mozna bylo wyjsc wspolnie na miasto pogadac itp.
A jakiej jestes płci?
jestem zainteresowana :) jakiś kontakt?
Ja tez, dajcie jakies namiary. Mam 26 lat
A ja poznałam z forum fajną dziewczynę i do tej pory się kumplujemy :). Zaraz odezwę się na gg.
wyjść wspólnie na miasto polować na duchy?ja sam kiedys poszedlem na takie spotkanie zebranych z forum ludzi i to nie byl dobry pomysl. kazdy juz jest wyrobiony ciezko sie bylo dogadac i znalezc wspolny jezyk kazdy tylko myslal zeby juz uciekac do domu.dlaczego nie podejmujecie krokow w realnym swiecie?
uu aż taka lipa była?? może się wstydziliście odzywać do siebie? Wiadomo, że nie będzie się gadać, jakby znało się z kimś z 10 lat ale wart spróbować. W realnym świecie się tak nie da, bo nawet czasem się spoojrzysz na kogoś a ktoś już myśli, że , coś do niego masz bo się gapisz.. tak więc prosto nie jest się poznać, w szkole może łatwiej ale też każdy już ma swoje porzyjaciółki i nie zalezy mu na nowych znajomościach.
kolegow chyba nie ale ja tez bym chetnie poznal jakas kobietke
a to z kolegami nie mozna sie przyjaznic?