Poznam mężczyznę w wieku 26-35 lat. Raczej w celach koleżeńsko-przyjacielskich. Potencjalnym kochankom, zboczeńcom i desperatom serdecznie dziękuję - nie fatygujcie się. Jestem niezależną singielką.
O proszę! Takie podejście to mi się podoba. Kobieta wie czego chce.
To "Raczej" zostawia duże pole do popisu :)
nie licz na nadmiar kandydatow. 99% z tych co odpowie i tak bedzie mialo nadzieje ze cos "ugra". nie mowie tego w zlej wierze oczywiscie, ale takie troche to naiwne. powodzenia w poszukiwaniach!
a nie masz takiego wśród swoich znajomych?
Też poszukiwałem, ale na necie jet mała szansa by spotkać taką osobę. Musisz wyjść do ludzi i spotykaj się ze znajomymi i ich znajomymi, a trafisz prędzej trafisz na taką osobę. Internet to raczej złe miejsce na takie poszukiwanie. Powodzenia życzę
PO co ci facet. Jak i tak będzie zdradzał.
a ty jestes normalna i uczciwa
Hej w odpowiedzi na twój post że chcesz poznać normalnego faceta podaj e nr gg 4557139
Chętnie z Tobą popisze ja jestem niezależnym singlem i nie mam z kim spędzać wolnego czasu choćby wyjść posiedzieć gdzieś itd.
A po co tracić czas i życie na cele koleżeńsko-przyjacielskie? Który samotny w facet w wieku 26-35 lat będzie chciał szukać koleżanki/przyjaciółki, a nie partnerki/kochanki/kandydatki na żonę? Może w wieku 16-20 lat to ma sens i jest fun, ale nie w dorosłym życiu. Sorry taka jest brutalna prawda.
Nie było, że ma być samotny. Jeśli jest w związku to wiele z jego potrzeb odpada :))
Kolejna na kawe co chce chodzić udając przyjaciółke.
ANIKANA swoje mądrości zachwoaj dla siebie. Wątek jest dla mężczyn a nie kobiet ziejących jadem...
Proszę. niekrytakrytyczka02@wp.pl
Wysłałem Ci maila Krytyczko :D