Poznam mezczyzne do ok 35lat. Mam 2jke swietnych dzieci 7i 3latka poprostu nam sie nie udalo . Poszukuje mezczyzny najlepiej tez z dziecmi po nie udanym zwiazku pozdrawiam.tylko z Ostrowca badz bliskich okolic.
Jestem chetny do poznania daj namiary na siebie
Ćzesc .podaj jakis kontakt do siebie.
Dodam. Mam 30lat i jestem atrakcyjna brunetka mila i zadbana
A co konkretnie się nie udało?Praca była nudna ,małopłatna?Mąż albo ty zachorowaliście na coś?A moze miejsce zamieszkania było nieudane?A może mieliście złych znajomych ,nieudanych ?
Skoro dzieci się udało,to co takiego mogło się nie udać?
I koniecznie opisz kwalifikacje kandydata na przyszłego narzeczonego,oprócz tego co wymieniłaś,bo jak rozumiem ,mężczyzna bez dzieci odpada(dlaczego?)
Ja mamm 42. I jedno dziecko 17 lat chlopak.mieszkamw ostrowci ale posiadam drugui dom w woj mazowo.podaj numrtoj
witaj jak bys chciala sie poznać to napisz blend266@wp.pl
Ja mam 50 lat i z checią poznam partnerke do stalego zwiazku. Zakladam ,ze bedzie atrakcyjna i wyksztalcona .
No i proszę ile mężczyzn chętnych a piszecie że kobieta z dzieckiem nie ma szans na związek. Samotnych mężczyzn w stosunku do kobiet jest dużo więcej, ot niż demograficzny w przedziale wiekowym 20-50 daje znać o sobie.
witam mam 25l wolny szukajacy dziewczyny do zwiazku poczta pisac lukasz8868@o2.pl poznamy sie ????
Ja 69 poznam pania z dziećmi do 30 ki cel staly związek pisać Julian.team@buziaczki.pl
Ha Ha Ha Julian już Cię lubię
Julek jak masz kupę pieniędzy to nawet 20 znajdziesz
No Julian odważny chłop z Ciebie, tylko zapomniałeś dodać że tylko kobiety zimne i nie lubiące sexu
Julian masz złego meila
nawet jak by mial miliony to takiego starego bym nie chciala.
Pleciecie bzdury, wszystko jest możliwe. Taki np M.Kondrat znalazł sikorkę młodszą od swojej córki :D
Każdy towar ma swojego kupca, kto nie szuka ten nie znajdzie
Tak samo jak Łapicki już ś.p.. Są takie osoby i to nie tylko kobiety bo mężczyźni też . wybierają wygodę ,luksus,kasę i starszego partnera/kę który/a im to zapewni. Pieniądz rządzi światem.