Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poznam mężczyznę odpowiedzialnego do 35 lat. Tylko z Ostrowca lub bliskich okolic

Ilość postów: 22 | Odsłon: 2062 | Najnowszy post
  • Poznam mężczyznę odpowiedzialnego do 35 lat. Tylko z Ostrowca lub bliskich okolic

Poznam mezczyzne do ok 35lat. Mam 2jke swietnych dzieci 7i 3latka poprostu nam sie nie udalo . Poszukuje mezczyzny najlepiej tez z dziecmi po nie udanym zwiazku pozdrawiam.tylko z Ostrowca badz bliskich okolic.

Gość_Judyta
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Poznam mężczyznę odpowiedzialnego do 35 lat. Tylko z Ostrowca lub bliskich okolic

Jestem chetny do poznania daj namiary na siebie

Gość_on
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Poznam mężczyznę odpowiedzialnego do 35 lat. Tylko z Ostrowca lub bliskich okolic

Ćzesc .podaj jakis kontakt do siebie.

Gość_mily -on
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Poznam mężczyznę odpowiedzialnego do 35 lat. Tylko z Ostrowca lub bliskich okolic

Dodam. Mam 30lat i jestem atrakcyjna brunetka mila i zadbana

Gość_Judyta
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Poznam mężczyznę odpowiedzialnego do 35 lat. Tylko z Ostrowca lub bliskich okolic

A co konkretnie się nie udało?Praca była nudna ,małopłatna?Mąż albo ty zachorowaliście na coś?A moze miejsce zamieszkania było nieudane?A może mieliście złych znajomych ,nieudanych ?

Skoro dzieci się udało,to co takiego mogło się nie udać?

I koniecznie opisz kwalifikacje kandydata na przyszłego narzeczonego,oprócz tego co wymieniłaś,bo jak rozumiem ,mężczyzna bez dzieci odpada(dlaczego?)

Gość_host
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Ja mamm 42. I jedno dziecko 17 lat chlopak.mieszkamw ostrowci ale posiadam drugui dom w woj mazowo.podaj numrtoj

Gość_Zaintersoeany
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

witaj jak bys chciala sie poznać to napisz blend266@wp.pl

Gość_dariusz
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja mam 50 lat i z checią poznam partnerke do stalego zwiazku. Zakladam ,ze bedzie atrakcyjna i wyksztalcona .

Gość_Piotr
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

No i proszę ile mężczyzn chętnych a piszecie że kobieta z dzieckiem nie ma szans na związek. Samotnych mężczyzn w stosunku do kobiet jest dużo więcej, ot niż demograficzny w przedziale wiekowym 20-50 daje znać o sobie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

witam mam 25l wolny szukajacy dziewczyny do zwiazku poczta pisac lukasz8868@o2.pl poznamy sie ????

Gość_wolny
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja 69 poznam pania z dziećmi do 30 ki cel staly związek pisać Julian.team@buziaczki.pl

Gość_Julian
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ha Ha Ha Julian już Cię lubię

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Julek jak masz kupę pieniędzy to nawet 20 znajdziesz

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

No Julian odważny chłop z Ciebie, tylko zapomniałeś dodać że tylko kobiety zimne i nie lubiące sexu

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Julian masz złego meila

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

nawet jak by mial miliony to takiego starego bym nie chciala.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Pleciecie bzdury, wszystko jest możliwe. Taki np M.Kondrat znalazł sikorkę młodszą od swojej córki :D

Każdy towar ma swojego kupca, kto nie szuka ten nie znajdzie

Gość_poloczek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Tak samo jak Łapicki już ś.p.. Są takie osoby i to nie tylko kobiety bo mężczyźni też . wybierają wygodę ,luksus,kasę i starszego partnera/kę który/a im to zapewni. Pieniądz rządzi światem.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe