Ja w wieku 35+ bez nałogów, pracuję, szukam wolnej kobiety do życia. Pisz, dzwoń 507332867
Ten numer telefonu w każdym wątku się pojawia o "poszukiwaniach".Może napiszesz co z Tobą nie tak?
A może to ten P. co tak szukał i brał wszystko co na drzewo nie ucieka , lepiej uważać na takie ogłoszenia , bo problemów można sobie narobić.
Potem rozdaje numer kolegom i wypisują całymi dniami,a to nie jest przyjemne,wiem coś o tym.Uważajcie dziewczyny,nie podajcie swoich numerów.
Piotruś nie wygłupiaj już się.
Ja go znam, miły spokojny facet, nie ma szczescia do kobiet
Jak by myślał logicznie to by nie szukał na forum i nie zwalał na to , że nie ma szczęścia , bo każdy jak sobie pościele tak śpi. Ma mózg niech wybiera właściwie , a nie pisze jaki piękny i cudowny , a potem się dziwi , że spotyka same frustratki i desperatki , bo porzadni ludzie to na forum nie lansują się i nie szukają partnerów. Na forum to można znależć mechanika , maurarza , lub jakiś produkt , a nie partnera do życia . Skończyłam .
I jak poszukiwania?znalazles juz?bo watek umarl:)
kto smie uzywac mojego textu a moze ta sama szkola? hehe
dzisiaj wszystkie 30-40 wyszly zeby im ktos przeczesal futro :)
na forum źle bo sami psychopaci tu piszą, w barze źle bo alkoholicy, na ulicy źle bo zboczeńcy, w klubie źle bo tam się idzie tylko potańczyć, w kościele źle bo tam się idzie pomodlić w bibliotece źle, to gdzie się pytam?
Caesc jestem zboczonym psychopatom obecnie pracuje nad tym aby zostac rowniez alkoholikiem.szukam kobiety.musi byc ladna zgrabna. Wyksztalcona I bez nalogow gorna granica wieku 23 lata gdyz ja mam zaledwie 42lata