Kasandro to nie są poglądy polityczne tylko brak woli i zainteresowania poznania prawdy,dla ludzi ograniczeniem tych cech wystarczą wiadomości TVN krótkie i odpowiednio podane.
Wyobraź sobie, że nie tylko TVN oglądam, bo i superstację również ;) i czytam bardzo dużo na najbardziej newralgiczne tematy na różnych portalach, tych od prawa do lewa. I doszłam do wniosku, że ustawy tworzone na kolanie robią krzywdę kolejnym grupom zawodowym. No ale nie jest to wątek na ten temat,więc nie będę się rozwodzić więcej. A światopogląd jest bardzo ważny, jeśli dwie osoby mają być ze sobą.No bo gdy maja poglądy pisowe, to będą takim np. kolejnymi Terlikowskim itp.
Co masz do tych Terlikowskich? Znasz ludzi osobiście? Zapewne nie ale stygmatyzujesz ich. Dla mnie to bez sensu i nigdy nie będę pochwalać takich zachowań. Kreujesz się na taką alfę i omegę a zachowujesz się beznadziejnie.
Terlikowscy sami się stygmatyzują. Polecam lekturę Frondy bądź FB Terlikowskiego.
Nie stygmatyzują się. Nie wyglądają na nieszczęśliwych więc ich sprawa jak żyją. To inni mają problem.
No właśnie. Co poglądy polityczne mają do tego ? Piszesz że nie chciałabyś być z kimś kto sympatyzuje z PIS a ja się pytam dlaczego? Piszesz o podziałach w społeczeństwie a sama w tym podziale uczestniczysz skoro piszesz takie rzeczy. Ja z moim mężem mamy zupełnie odmienne poglądy polityczne i w niczym to nie przeszkadza. Wracając do tych podziałów jeszcze to były one już wcześniej, zwycięstwo PIS'u nie ma z tym nic wspólnego.
Poglądy polityczne świadczą również o stanie umysłu.
Co w tym jest takiego dziwnego?
Czego mamy przykład patrząc na niejakiego Stefana od szczawiu i mirabelek.
Stefan nie jest paniczem na wydaniu, a poza tym historia jest zamierzchła i bardzo niemodna. W sumie dobrze, że do Bieruta się nie cofnąłeś/aś.
A co ma wspólnego Bierut z terażniejszością?
Kasanddra66 a ty nie stara panna?
Z moich obserwacji wynika że ludzie popierający PIS są bardziej uczciwi,patriotyczni.
Ci co tylko oglądają TVN są poddatni na manipulację,nie mają honoru,słuchają TV za którymi stoją wrogo nastawieni do naszego kraju.Wiadomo że Niemcy chcieliby nas widzieć na kolanach,jak to już bywało i doić ile wlezie.
W życiu nie złonczył bym się z paniom od np.KODu.
Moje obserwacje są jak raz zupełnie odmienne
KOD dokonał saomozaorania ;)
A ja chętnie złączyłabym się z Ryśkiem
Ja szukam kobiety nieNowoczesnej,nie zaKODowanej.
Z moich obserwacji wynika że ludzie nie popierający PIS są bardziej uczciwi,patriotyczni.
Ci co tylko oglądają TVP są podatni na manipulację,nie mają honoru,słuchają TV za którymi stoją wrogo nastawieni do naszego kraju.Wiadomo że Niemcy chcieliby nas widzieć na kolanach,jak to już bywało i doić ile wlezie.
W życiu nie złonczył bym się z paniom od np.prawicy