poznam kolezanke do 28l która poszukuje chłopaka do zwiazku
jak masz 30 to możesz popisać ze mną, podaj email ;)
Gość sam niedawno niejaka " założycielka wątku " pytała gdzie spotka chłopaka? Jest idealnie w wieku do 28 lat :-) Nie ma co szukać daleko jak jest blisko.
Czemu chłopaki boicie się dziewczyn, kobiet z dzieckiem? Chyba bardziej zależy Wam na tym co powie mama niż na własnym dobru? Taka dziewczyna z dzieckiem może być bardzo dobrym materiałem na przyszłą żonę :-)
wlasnie taka naiwnosc gubi, potem sobie pluja w brode ze pracuja na obce dzievi, zreszta extra material na zone dziewczyna ktora dala sobie zrobic dziecko nie wiadomo z kim
Gość wczoraj 12:04. Weź zrób mi i pewnie innym przyjemność i rozbiegnij się i uderz głową w ścianę. Żeby nie powiedzieć Ci dosadniej. Zazwyczaj mierzymy innych swoją miarą, więc może to Ty pukasz na prawo i lewo nie wiedząc kogo, albo dajesz komu popadnie? Nie wiem czy mieści się to w tym Twoim móżdżku, ale istnieją również kobiety które wiedzą z kim maja dzieci, bo na przykład były w związkach? Często małżeńskich gdzie coś po prostu poszło nie tak?! Ale w sumie co Ty możesz wiedzieć o życiu, pewnie juz książki do gimnazjum szykujesz.
Super!!! Popieram, mądrze napisane! Ja właśnie mam dziecko, ale już bez męża, okazał się zwykłym łajdakiem i nieodpowiedzialnym "mężczyzną".
na forum nie szukam i na żadnych portalach.Sam się znajdzie :) pozdrawiam
nie interesuje :) po prostu weszłam w watek i tyle :)
Ja, gdybym był kilka lat młodszy, zaproponował bym Ci spacer, moim urokiem rzucił bym Cie na kolana, a Ty nie uwolniła byś się od myśli o mnie :-)
Chłopaki mam taki pomysł, kupcie po kilka hektarów ziemi i do programu rolnik szuka żony :-)
Cóż z tego ze kupi ziemię jak nie bedzie wiedział co z nia robic w ugór zapuści i takiego rolnika to nawet do programu chlopaki do wziecia nie wezmą.