No i będzie też nasza ... GWIAZDA!
O której Boys ?
swojego ok, ale kupionego tam nie mozna bylo wniesc
jakie miasto takie koncerty
Jakie miasto - taka muzyka i wymagania społeczeństwa.
Największą pora porażką tego pożegnania to był zespół Champions-ja na miejscu organizatorów w przyszłości bym ich nie zaprosił-wystarczy porównać inne zespoły a szkoda,że nie zostali nie popatrzyli jak się "to robi" bo śpiewając dwa razy jeden i ten sam utwór to żaden wyczyn, reszta-super!!
Zastanawiam się i wiem bo jak za takie g...no 90 zł miełbym zapłacić to 2 lata bym miał źałobę
Extra, sporo atrakcji dla dzieci za darmo. mogli by czesciej takie imprezy robic.
Zespoły super wszyscy bardzo sie podobali no moze z wyjatkiem Championów, którzy osiedli chyba na laurach.
Generalnie fajna impreza.
zespół Champion był beznadziejny, "wokalistka" lepiej jakby zaczęła śpiewać i mieć więcej niż dwa beznadziejne utwory niż ciagle dyskutować po 10 minut przed każdą piosenką... dno i kupa szlamu...
champion lepiej jakby zaczal spiewac niz gadac...
fakt Champion, to chyba myśli że jest gwiazdą. A fakt jest taki że dwa trzy utwory z was gwiazd nie uczynią. Tak że mnie gadać więcej robić.Bo chyba za bardzo gwiazdorzycie.
Mnie Champion też rozczarował, wokalistka za dużo gadała i jeszcze to jej ,,jesteście zajebiści''- żenada , ale wielki ukłon dla pana na saksofonie.
Jednym słowem zespoły ostrowieckie to porażka a gwiazdorzą jakby nie wiem co sobą reprezentowali. Żenada.
A.D.2018
Jak tam po Sławomirze ? Melomani. Masakra :((( (białe skarpety i sandały)