Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje DiLuce.
Oczywiście nic do "Litzy" nie mam, nawet lubię, niektóre kawałki Luxtorpedy. On nie jest tak płytki jak ty. Bóg to nie jest dla niego usprawiedliwienie własnej niedoskonałości i głupoty. Tobie się wydaje, że jak powiesz "kieruje się słowem bożym" to bzdury, które ciągle wydobywasz z cuchnących czeluści, przestaną być bzdurami.
Ty oczywiście nazywając Boga jaszczurem wiesz lepiej, kim Bóg dla Niego jest lub nie jest. Twoja ocena odnośnie mojej osoby też tak samo jest miarodajna. Jako chrześcijanka pomijam ją milczeniem, gdyż Bóg zna prawdę o mnie, a ja nieustannie ją odkrywam i dzięki temu jestem coraz bliżej prawdy czyli Boga. :))
Strach pomyśleć co tu się będzie działo jak już będziesz bardzo blisko "prawdy".
To o JARKU K. NIE O LITZY :)
Ja to ci tak w tajemnicy napiszę:wiesz gdzie twoje wywody Jarek ma?
Osobiście bardzo ich lubię
Link do wydarzenia :)
https://img.sferis.pl/H8OP5ph/_/100/0/J7I1t6Q0l0H0n1K4I9f7k9J8S9w5B8e9/skaner-plaski-epson-perfection-v19-b11b231401.jpg
Starosta wie jak zrobić wydarzenie, żeby się wszystkim podobało :) Gratuluję pomysłu!
Wieś tańczy - wieś śpiewa. Ot i cały obraz imprez w Ostrowcu.
Ojej,muszę się wykąpać na taką imprezę.Chociaż w polu jest wiele do roboty,to jednak pojadę do miasta na wspaniały koncert.Mam rodzinę na Stawkach,to u nich się zatrzymam.Ci chłopcy ze Skanera są tacy przystojni,tacy delikatni.Nie to co u nas we wsi.Jak oni wspaniale spiewają.Od nas ze wsi dużo mieszka w Ostrowcu,ale udają ,że nie znają nikogo,tacy sie miastowi zrobili.Ale na koncercie ich na pewno spotkam.Wiele razy tańczyliśmy przy disco polo ,jak pasaliśmy krowy na łące.Teraz ci,co wyjechali do miasta,też słuchają i tańczą ,bo gustu i nawyków sie nie zmieni.Do zobaczenia na wspaniałej imprezie.Muszę sobie tylko bluzkę od sąsiadki pożyczyc ,taką prześwitującą.
Taka jest prawda. Wiele osób słucha disco polo ale niewielu się przyznaje do tego.
Tak samo jak wiele osób zagłosuje na PiS, chociaż się do tego nie przyznają. I całe szczęście, że zagłosują
Chwalisz sie czy zalisz?
o miastowy sie odezwal tylko ze disco polo jest wszedzie grane na kazdym programie a na internecie milionowe odslony a najwieksze koncerty w najwiekszych mastach sam osobiscie nie sluchacham zzbytnio