Kolejny- po DiLuce - który słyszy więcej niż ja mówię. Roberta Friedricha znam również z jego świadect wiary , które wygłasza publucznie - także na koncertach rockowych, które daje ze swoim zespołem :))
Świadectwa wiary niech dają w kościołach a nie na festynach przy piwie i kiełbaskach.
Wnętrze uzewnętrznione na zewnątrz :) Zepsute zęby i brak higieny. Coś w tym jest.
Na nic się nie uskarżam. Lubisz imputować komuś teksty, których nie mówi. Tak już masz. Z tobą nie ma dialogu. Dobrze wiesz, że twój Jaruś Kaczyński jest mocno niehigieniczny i ostatnio odwiedził dentystę jeszcze za PRLu, jak był w podstawówkach, zamiast klechy.
I to też mnie nie dziwi, że tylko tyle widzisz u osoby, o której piszesz. Wszak dla ciebie liczy się tylko to co na zewnątrz i to tylko to, co chcesz widzieć. Resztę - tę niewygodną- wypierasz ze śwuadomości, bo ibaczej byłbyś zniszczony sam przez siebie, a szkoda, bo też byłbyś bliżej prawdy, chociażby tej pojmowanej po ludzku :))
Sama powiedziałaś, że wewnętrzne uzewnętrznia się w jego zewnętrznej postawie... W czym sposobie chodzenia, niedbałości o higienę, w czym jak to się uzewnętrznia, W tym, że klęka na lewe kolano a nie na oba? W czym? Ja nigdy nie twierdziłem, że wewnętrzne piękno musi się manifestować zewnętrznym.
I tak z tobą rozmowa :D To co dopiero o tobie można powiedzieć. Po tych dzieciach: rozstępy, piersi jak flaki do pępka, mąż pewnie zamyka oczy i myśli o innej, jak to robi... O ile robi, i o ile jest?
Teraz znowu odbijesz, że to nie ważne i liczy się miłość? :))