Tak,jak tego słynnego radnego.
Boisko ekonomika, przewiń stronę na dół. Tam masz wszystkie informacje.
co zrobi prezydent to mu nie wychodzi. oprocz wlasnego biznesu...
ARKA NOEGO hymm? Juź wiem dlaczego starosta zaprosił napewno bedzie się ewakuował z iłźeckiej baj baj
Tak sądzisz 18.30 bo ja wręcz odwrotnie.
Skaner dla mnie to przemiły powrót do mojej młodości i myślę że większość tak uważa. Mój Tata zawsze woził w aucie ich kasety magnetofonowe.. Młodzież może nie kojarzyć ale tak było. Pospiewamy ze Skanerem a co..
Meldujemy cała Rodzina.
Wszystko wiedzący masz rację dokładnie tak jest.
Oczywiście, że fajnie. Gdy chodzi o Arkę Noego, to Robert Friedrich (głowa zespołu), to nie tylko artysta ( piję tutaj specjalnie do pewnego reżysera podrzędnego filmiku - wiecznego Piotrusia Pana) , ale odpowiedzialny ojciec dużej rodziny, a tym samym facet wisrygodny. Będziemy z całą rodziną.
Wszystko wam nie pasuje. To nie są imprezy, na których obecność jest obowiązkowa. Nie lubię Sławomira, więc mnie na jego koncercie nie było. Nikt za moją absencję nie dał mi nagany.
Żyjcie i dajcie żyć innym.
Czyli - zgodnie z twoim "rozumowaniem" - Jarosław Kaczyński jest niewiarygodny i nieodpowiedzialny? Tu się z tobą zgadzam.
Nie to jest twoje rozumowanie, bo to ty skupiasz się tylko na tym co zewnętrzne. Do wnętrza Jarosława Kaczyńskiego, które uzewnętrznione jest w Jego zewnętrznej postawie nie mam zastrzeżeń. W przeciwieństwie do zewnętrznych wytworów pracy tego reżyserzyny, którego nawet nazwiska szkoda wymieniać. Dla uściślenia, Twoje wnętrze też cuchnie, bo z twoich ust też wychodzi samo łajno :))
DiLuce ma rację. Z twoich wypocin wynika, że jak ktos nie ma 5 dzieci to nie jest odpowiedzialny i wiarygodny.