Pewnie teraz żadnej anty wypowiedzi nie będzie. Koncert ideał. Czyli prezydent zapraszając Sławomira zrobił wieś, a starosta zapraszając zespół skaner otworzył wrota kultury.
Nie rób sobie jaj :) Jedno warte drugiego.
Ale jest tez Arka Noego
Skaner jakis repertuar ma. Slawomir 3 piosenki...
Wolę skaner niż gwiazdę od siedmiu boleści -Sławomira ,który publiczność ma.gleboko w d***Co udowodnił godzinnym spoznieniem
Skaner ma fajne rytmiczne utwory,a ich tekst jest zawsze na jakiś temat. Uważam , że są symbolem lat 90 i nadal miło ich posłuchać.
A Sławomir rzeczywiście przegiął. Jestem bardzo cierpliwą osobą ale nawet ja wyszłam. Bardzo olewczy stosunek do publiczności.
Ludzie, to jest disco polo. To nie jest muzyka. Od tych "rytmicznych, jednakowych rytmów" idzie oszaleć, a tekstu piosenki nawet nie można nazwać tekstem.
Rodzinny piknik Starosty a populistyczny koncert Sławomira to dwa różne światy...
Czy na koncert Sławomira,czy Skanera ilu byłoby chętnych gdyby trzeba za bilet wstępu zapłacić?Wtedy wyszłaby cała prawda ile jest fanów tej specyficznej brzdąkaniny.
Jeśli uważasz ,że nie byłoby chętnych na tego typu imprezę to odpowiedź proszę: dlaczego Kadzielnia pęka w szwach ;)))?
Zobaczymy czy hala KSZO będzie pekać w szwach jak będzie Zenek i bilety po 70zł a na kadzielni większość ludzi bilety sponsorowane przez zaklady pracy
Jeśli rzeczywiście 70 to trochę sporo... Nie ma tańszych? Zawsze jest kilka stawek na takich występach.
Gdzie odbędzie się ten występ?
Obok wysypiska śmieci Janik.Tam jest miejsce dla takich artystów