Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pozdrowienia dla Panów ze Straży Miejskiej poruszających się 30 km/h

Ilość postów: 9 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Pozdrowienia dla Panów ze Straży Miejskiej poruszających się 30 km/h”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Pozdrowienia dla Panów ze Straży Miejskiej poruszających się 30 km/h

A co z policyjnymi "prowokacjami" do popełniania wykroczeń. O takich zachowaniach mówią kierowcy.

Często są to tylko tłumaczenia aby uniknąć mandatu. Ale kiedy np. radiowóz jedzie z tzw. prędkością patrolową 20 km/h, a w danym miejscu dozwolona jest "50" i zabronione wyprzedzanie, to policjant łamie prawo tamując ruch. Czegoś takiego jak "prędkość patrolowa" po prostu nie ma.

cytat z jednego wywiadu

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Zagrałem z piątką policjantów wyraźnie śpieszących się radiowozem w przestrzeganie przepisów. Rzecz się miała razu pewnego w drodze do Kielc od Stacji Orlen w Górnie do świateł na Sandomierskiej w Kielcach. Miałem ich tuż za sobą i bardzo chcieli mnie wyprzedzić, ale wiadomo tam już nic tylko podwójna ciągła i wysepki przez kilka dobrych kilometrów. Jechałem równo 50 km/h przez kilka km. Wiadomo stworzył się korek za mną, a przede mną puściutko. Co dziwne nikt na mnie nie trąbił, a na CB słyszałem prawie same pozytywy. Byli też chętni na sfilmowanie wyprzedzania i na upartego mogli, bo kilkakrotnie przejechali podwójną, ale nie wyprzedzili. Ja takich przepisów nie ustalałem, ale oni mają wpływ już na takie przepisy.

Gość_~ass
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Trolle NIE DZIĘKUJCIE..:))a swoją drogą panie komendancie wygląd ma dużżżeee znaczenie:)))) masz pan ładniejsze dziewczyny i przystojniejszych nie wspominając że mądrzejszych:))

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

ass mi poprostu sie wydaje ze miales straszna kupe w majtkach widzac za soba patrol policji i dostales paralizu prawej nogi i stad te twoje 50 km/h a nie to ze chciales im na zlosc zrobic.... zenada

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

(do M), Straż M póki co nie ma upewnień do karania kierowców za prędkość więc możesz ich śmiało wyprzedzać miałaś przecież drugi pas, (do ass)a co do policji do mogli cię śmiało wyprzedzić oni mogą wystarczyło tylko żeby włączyli koguty i do przodu bez problemu, chociaż tez nie musieli włączać kogutów, dziwne że Cie nie wyprzedzili,

Gość_polQsm
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

popatrz w lustro jeden z drugim, a potem oceniajcie innych pięknisie

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_policeman
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Jechałem rowerem ścieżką rowerową od Częstocic ,zbliżyłem się do przystanku na ulicy Żeromskiego więc musiałem zjechać w koło przystanku po szlace (bo tak prowadzi ścieżka)A na zatoczce polic i za mną-i tekst ,co nas kierujący omija.Śmieszne-mówie a co mam łamać przepisy żeby obok was przejechać? Ścieżka jest w koło przystanku.Zrobiły głupie miny i odjechały.Polowały na pijanych (kierowców dla statystyki).

Gość_xxx
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

do gościa z 16.24 z wątku wyłączonego z wyświetlania. O których tych strażniczkach piszesz, że są takie piękne i mądre? Chyba nie o tej co strzela foty zębami :-)

Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

No i co frajde Ci zrobiłem odważniaku bez podpisu? Przeczytaj poniższe posty. Życzę Ci chociaż w niewielkim ułamku odwagi do walki z beznadziejnymi przepisami drogowymi i policyjną interpretacją przepisów.

Gość_~ass
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 5 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę