Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pozdrowienia dla Panów ze Straży Miejskiej poruszających się 30 km/h

Ilość postów: 20 | Odsłon: 2834 | Najnowszy post
  • Pozdrowienia dla Panów ze Straży Miejskiej poruszających się 30 km/h

Pozdrowienia dla Panów ze straży miejskiej poruszających się... dziś rano ul. Bałtowską, Radwana z prędkością 30 km/h... Jak za szaleli to było czasami nawet 40 :)

Gość_M....
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pozdrowienia dla Panów ze Straży Miejskiej poruszających się 30 km/h

prędkość patrolowa...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A co z policyjnymi "prowokacjami" do popełniania wykroczeń. O takich zachowaniach mówią kierowcy.

Często są to tylko tłumaczenia aby uniknąć mandatu. Ale kiedy np. radiowóz jedzie z tzw. prędkością patrolową 20 km/h, a w danym miejscu dozwolona jest "50" i zabronione wyprzedzanie, to policjant łamie prawo tamując ruch. Czegoś takiego jak "prędkość patrolowa" po prostu nie ma.

cytat z jednego wywiadu

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Pozdrowienia dla Panów ze Straży Miejskiej poruszających się 30 km/h

Zwykłe chamstwo a nie prędkość patrolowa... Tak to jest jak dostanie krawężnik auto i myśli, że bogiem jest...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Pewnie drzemkę łapali i nie chcieli stwarzać zagrożenia w ruchu drogowym...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

i przy tym wyglądali jak TROLLE:) normalnie recydywa razy 10... jak przestępcy..wygląd -KATASTROFA!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

jakby to byli policjanci wyglad mogłby taki byc dla niepoznaki ...ale straz:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dziękujemy.

Gość_TROLLE
            Zgłoś
            Odpowiedz

Zagrałem z piątką policjantów wyraźnie śpieszących się radiowozem w przestrzeganie przepisów. Rzecz się miała razu pewnego w drodze do Kielc od Stacji Orlen w Górnie do świateł na Sandomierskiej w Kielcach. Miałem ich tuż za sobą i bardzo chcieli mnie wyprzedzić, ale wiadomo tam już nic tylko podwójna ciągła i wysepki przez kilka dobrych kilometrów. Jechałem równo 50 km/h przez kilka km. Wiadomo stworzył się korek za mną, a przede mną puściutko. Co dziwne nikt na mnie nie trąbił, a na CB słyszałem prawie same pozytywy. Byli też chętni na sfilmowanie wyprzedzania i na upartego mogli, bo kilkakrotnie przejechali podwójną, ale nie wyprzedzili. Ja takich przepisów nie ustalałem, ale oni mają wpływ już na takie przepisy.

Gość_~ass
              Zgłoś
              Odpowiedz

ass mi poprostu sie wydaje ze miales straszna kupe w majtkach widzac za soba patrol policji i dostales paralizu prawej nogi i stad te twoje 50 km/h a nie to ze chciales im na zlosc zrobic.... zenada

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie sądzę, ja jednego tak ostatnio przeciągnąłem, 40 to 40, 50 to pindziesiąt. Twardy był, odpuścił dopiero jak zjechałem z głównej.

Gość_a_co_mi_tam
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

No i co frajde Ci zrobiłem odważniaku bez podpisu? Przeczytaj poniższe posty. Życzę Ci chociaż w niewielkim ułamku odwagi do walki z beznadziejnymi przepisami drogowymi i policyjną interpretacją przepisów.

Gość_~ass
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

@ass - Chłopie, gratuluję odwagi w walce z beznadziejnymi przepisami drogowymi! :-D :-D :-D BOHATER! :-D

Tinca
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Beznadziejnych to w wiekszosci mamy "kierowcow", dopoki nie zostana wprowadzone realne kary finansowe, to nic sie nie zmieni na naszych drogach.

Gość_pismen
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

To nie umiecie tak samo robić ? Po mieście widzicie że jedzie za wami patrol, zwolnijcie do 30 km i jedzcie przed nimi :)

Gość_aaa
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak, a za tą policją która też jedzie 30km/h moze jechac ktos pokroju zalozyciela tematu, i kółeczko sie zatacza, ludzie myślcie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nad czym mamy myśleć? Bo nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź? Co masz do założyciela tematu? Jazda 30km/h przy normalnych warunkach dla Ciebie jest ok?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

(do M), Straż M póki co nie ma upewnień do karania kierowców za prędkość więc możesz ich śmiało wyprzedzać miałaś przecież drugi pas, (do ass)a co do policji do mogli cię śmiało wyprzedzić oni mogą wystarczyło tylko żeby włączyli koguty i do przodu bez problemu, chociaż tez nie musieli włączać kogutów, dziwne że Cie nie wyprzedzili,

Gość_polQsm
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -