altex no i stawki i rosochy juz nie kupia ubran po 1 zl :)
Tu robili zakupy ludzie z całego Ostrowca a nie tylko ze stawek i rosochów
Zapalił się ciucholand .
Palił się ciucholand Altex.
I gdzie ja teraz się będę ubierała?
heh altex jest jeszcze na polnej i sienkiewicza, i na sandomierskiej jeśli się nie mylę, na biednego nie trafiło a i klientek nie stracą z tyloma punktami
moja prywatna opinia:
namiot stal 4 lata i nic mu nie bylo ...
wiadomo, że w tym miejscu ma zostac wybudowany groszek pana L (bałtów)
zwiezli ciuchy ktore im zalegaly i ktorych nikt nie chcial kupic do altexu i przypadkiem zrobilo sie zwarcie ... właściciel dostaje odszkodowanie pozbywa sie starych ciuchów, a pan L ma plac pod budowę groszka ... ciekawe za ile czasu go tam wybudują :) pewnie na święta już będzie ;)
No już bez przesady z tymi groszkami,tego już za wiele,okoliczne sklepiki padną,a wy chcecie wójta Murzyna na prezia o-ca,wtedy na każdym rogu byłby groszek albo sklep firmowy z wędlinami,tfu,za dużo to i koń nie zniesie
Po co nam groszek mamy pełno sklepów i marketów dookoła, a groszki niech budują w baltowie
jak to po co bo prezio z panem L. Bałtów dobrze żyją :)
Często tam przechodzę i od strony apteki był tam jakiś wentylator, jakiś czas temu wokół wentylatora była przypalona folia, ale to już było gdzieś od roku. Altex spalił się od strony tego wentylatora, więc ja bym się nie doszukiwał spisku i nie powołujmy komisji śledczej. Kiedyś się przypaliłą folia a teraz się przypalił altex.
dni tygodnie może miesiące dochodzenia, kasa pójdzie z naszych portfeli na odpowiednie służby a finał taki że będzie wina wentylatora-zwarcie albo że ktoś podpalił. To ja już po pożarze diagnozę bym postawił a nie miesiacami ;D a może jak smoleńsk latami :)
to od dmuchawy, którą stawiali w zimę do ogrzania a nie jakaś tam folia -,-
byłam dzis w ciucholandzie na Polnej i jakas kobieta rzucila kamieniem w szybe i ta pani co sprzedaje zadzwonila najpierw do wlascicielki a ta jej kazala zadzwonic na policje i mowila ze to wcale nie byl przypadek to raczej konkurencja