Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Do tesco a konkretnie stoisko z rybami mowisz do pani zeby ci rybki zapakowala robisz trzy kroki w tyl i mowisz zeby rzucila bo przeciez musisz zlapac

Gość_Prezes
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

A ja mam ciekawą wiadomość. Podobno jeśli ktoś chce przejść z jednego koła do drugiego może to zrobić przez cały czas. Jedynie składki zostaną tam gdzie zapłacił kartę.

Czyli jeśli chyba czubak chce brać udział w zawodach itd Kola Kamienna może przenieść swoje papiery. Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno tak jest od tego roku

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

powiem wam że jak na razie to jestem zdziwiony że w pierwszym roku działalności można się tak sprężyć jak oni, do tej pory to praktycznie co roku płaciłem gdzie indziej, raz w Ostrowcu, raz w Bodzechowie, raz w Brodach i było mi to obojętne ale coś czuje że w przyszły rok zostanę w Kamiennej, nie wiem dlaczego ale jakoś chyba swoje miejsce tu znalazłem, pozdrawiam.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -