Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Jakieś koło powstało w szkole numer 4 na Sienkiewicza 70 . W sali 21. Widziałem plakietkę

Gość_Adrian
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Niechcący tamtędy przechodziłeś i musisz się tym podzielić. Dziś pytanie, potem samemu odpowiedź.

Gość_Rybka
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Sienkiewicza 70 pokój 21 Jest wszystko na FB

zbyszu
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Sienkiewicza 70 pokój 21 Jest wszytko na FB

zbyszu
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Zbysz(k)u, ktoś założył drugi post o tym 3 kole. Koło kołem ale najważniejsi są ludzie co w nim będą działać. Jakiś facet napisał w tamtym poście że ludzie, którzy założyli to nowe koło to Ci co zrobili w zeszłym roku tą imprezę w parku dla dzieci sami. To prawda, wiesz coś może na ten temat ?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Czytałem w Ostrowieckiej że koło kamienna będzie robiło wycieczkę dla emerytów w maju na Grębów i to w dodatku za darmo i nie rozumiem tu jednej rzeczy- dlaczego inne ostrowieckie koła nie zrobiły czegoś takiego wcześniej. Na nagrody co w kalendarzach piszą że robią sobie dla aktywów koła kasa jest a dla nas wędkarzy nie mogą zrobić jakiegoś takiego wyjazdu ?! Płace składki od 16 lat w Ostrowcu i nie pamiętam czegoś takiego. Nie mówię ze co roku mieliby robić ale raz na parę lat mógłby ktoś coś wymyślić. Byłem kilka razy na "wycieczkach", kasę zapłaciłem a potem żałowalem że w ogóle pojechałże i już się nie wybieram. Żałuję że w tym roku oplacilem w tym kole co od lat płacę , w przyszłym roku tego błędu nie popełnie juz. Emerytem jeszcze nie jestem także i tak bym nie skorzystał ale doceniam że jest chociaż jakaś próba czegoś nowego. Mam nadzieję że dla tych co nie tylko emeryci też coś w przyszłości zrobią. A tak po za tym to może ktoś się w końcu młodymi zajmie i wyciągnie nad wodę bo jak zajazdzam nad staw to ciągle te same osoby i średnia wieku z 70. Nie mówię że źle są tacy wędkarze ale jak młodych nie będzie to to pzw za paręnaście lat upadnie....

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

I wiecie coś więcej koledzy o tym nowym kole ?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Coś więcej? Przyznam, że dawno tu nie byłem. Może kilka zdań. Tworzy się fajne środowisko.

Jak się okazuje 3 koło było strzałem w 10. Każdy może przemyśleć gdzie ma teraz zapłacić.

Wszystkich zainteresowanych proszę o zadawanie pytań. W miarę rozsądnych.

W Kole Kamienna powstała sekcja spinningowa i powstaje feederowa.

To może dzisiaj tyle. Walne zebranie jest 18 lutego

zbyszu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy jest możliwość opłacenia karty w sobotę?

Gość_Darex
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Koło czynne we wtorki 10-12) i czw ( ale nw o której). W niedziele jest zebranie to może wtedy można opłacić?

Gość_Patryk
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Na fejsie u nich pisze ze wtorki czynne 10- 13:30 a w czwartki od 14:30 do 18. Na stronie jest numer do skarbnika ale z tego co słyszałem o tych gościach co to prowadzą to nie będzie problemu żeby w niedzielę na tym spotkaniu opłacić. Masz linka z kontaktem http://www.pzw.org.pl/kamienna/dane_podmiotu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 30

Kolo jest czynne we wtorki od 10-13:30 i w czwartki od 14:30 do 18 z tego co widzialem na fejsie ale podane sa tez numery do prezsa i skarbnika tak ze mysle ze nie powinno byc problemu gdyby ktos mial nagla potrzebe

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No ja nie wiem. Ale podane są numery więc można dzwonić

zbyszu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

w telewizji mówili że pogoda powoli będzie robiła się coraz lepsza, za tydzień ma być już na sporym plusie więc powoli czas rozprostować wędki po zimie. jesienią myślałem że jedyny dylemat jaki będę miał na wiosnę to gdzie pojechać na pierwsze ryby i gdzie pierwszy zejdzie lód ale mam inny bo nie wiem gdzie w tym roku opłacić kartę bo sporo osób mi mówiło o tym nowym kole i nie wiem co teraz robić. wie ktoś coś więcej o tym kole ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Płać tam gdzie płaciłeś. Nowe koło nic nowego nie wnosi.

Chyba że chcesz wziąć udział w grze o nic (dla ciebie) pewnych panów, którzy tylko dużo piszą o innych źle i dużo gadają na mieście.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Byłeś/aś? Widziałeś/aś? Dewotek twojego pokroju jest od groma w naszym mieście, jak chłopak zainteresowany to niech osobiście idzie, spyta i wtedy sam podejmie decyzję.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 35

Dla mnie Twoja odpowiedź jest debilna. Płać tam gdzie płaciłeś - mówisz.

Czyli Ci nawet nie zależy gdzie, tylko by nie płacił w tym kole gdzie gra się o nic.

To powiem Ci, że nowe koło wnosi coś. U Ciebie panikę, że ktoś będzie chciał się do niego zapisać.

Wnosi to że jest deko inne od poprzednich. Ba, chce być takie. Ludzie, którzy tam są starają się by ktoś kto się tam zapisał, nie żałował tej decyzji.

Zawsze jestem na zbyszu@op.pl

A stwierdzenie że dużo gadają na mieście jest jeszcze bardziej do d...y

zbyszu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 36

gościu z 2018-03-05, 22:11- gdzie oni piszą o innych źle?- proszę jakieś konkretne przykłady bo nigdzie tego nie widziałem. Dużo gadają na mieście ?- kto gada i o czym jak jesteś tak dobrze poinformowany ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe