Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Ilość postów: 75 | Odsłon: 4213 | Najnowszy post
  • Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Jeśli ktoś myśli o zmianie Koła lub chce się po prostu zapisać, może pisać

zbyszu
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Ile składka roczna?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Jaki zbiornik koła. Jakie porozumienia

Gość_Ogry
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jaki zbiornik?

Koło powstaje i nie ma zbiornika, co raczej nie ma żadnego znaczenia, bo wszystkie w całym kieleckim są dla wszystkich dostępne. Chyba, że bardzo chcesz pomagać w jego utrzymaniu, być przy zarybieniach, zrobić sobie odznakę SSR itp.

Porozumienia?

Koło Huta, Kamienna, Miasto nie ma nic do porozumień. Są na stronie Okręgu Kielce.

zbyszu
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Składka jest taka sama w całym kieleckim. 100 członkowska plus 86 okręgowa. Masz wszystko na stronach okręgów

zbyszu
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Powstało 3 Koło wędkarskie PZW w Ostrowcu Św. Jak ktoś ma pytania, odpowiem

Witam. Ja mam taki zamiar. Mieszkałem w młodości w pomorskim i od dzieciństwa wędkowałem z ojcem. Miałem kiedyś kartę, ale .... Do wędkarstwa wróciłem dwa lata temu po prawie 20 letniej przerwie. Dodatkowo niechcący wciągnąłem w to mojego syna i te dwa sezony spędziliśmy na zbiornikach komercyjnych. Jednak chciałbym zrobić sobie kartę, bo pomysłów trochę na wędkowanie jest, więc będę wdzięczny z info jak przez to przebrnąć. Karta dla mnie i mojego syna ma 12 lat ... pozdrawiam

Gość_piotr
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie wspomniałeś, czy teraz tu mieszkasz? Pisz na zbyszu@op.pl lub podaj maila. Pomogę na pewno.

zbyszu
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Ty mi tu lepiej napisz jaki macie wybór w kalibrze .22 :)

Gość_A-s
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ładna pogoda na rybach zawsze jest

Gość_x
        Zgłoś
        Odpowiedz

Złapie,czy nie złapie,ale kija trzymam w łapie.

Gość_rybok
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

A dlaczego powstało kolejne koło? Co to zmieni dla nas wędkarzy?

Gość_Sumik
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tobie może nie dało nic. Ale jeśli chcesz wiedzieć, co mnie, kiedyś zapytaj podając swojego nicka

zbyszu
        Zgłoś
        Odpowiedz

Proszę napisać co i jak w tym nowym kole

Gość_013
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zbyszu zająłeś stanowisko kierownicze w nowym kole?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

19 18 nigdy w żadnym Kole nie miałem żadnego stanowiska, chociaż miałem proponowane. Normalnie nie mogę.

Ot, lubię czasem jak dzieje się coś nowego.

Jeśli chodzi o Koło Kamienna, myślę, że jest wreszcie pewną możliwością dla tych, co jak ja chcieli zmienić przynależność, a nie mieli żadnej alternatywy.

Nie ukrywam, że chciałbym(skoro już w nim jestem) by było w nim dużo wędkarzy. I znajomych i nieznajomych.

Nie chcę w nim zmieniać świata, ale dzisiaj np. pojawiłem się Ergo Hestii w sprawie ubezpieczenia wędkarzy. Również pogadałem z Maćkiem Żaczkiem z Koła Brody na temat ubezpieczenia ich członków.

gościu z 19 18 nikt mi tego nie kazał, nie nalał paliwa do baku, brakowało mi czasu, a jednak to zrobiłem. Po prostu chyba to lubię.

Nie trzeba w tym szukać sensacji. Całe moje życie to wędkarstwo.

zbyszu
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Co i jak? Koło nowe i nikt nie wie, czy lepsze, czy gorsze od poprzednich dwóch.

Dowiemy się o tym po kilku latach. Ja i tak miałem zmienić początkowo na Bodzechów, ale gdy pojawiło się ostrowieckie, jako ostrowiak z krwi i kości, wybieram bliższe. Nigdy nikomu jak pytał(pomimo że byłem w Kole Miasto od zawsze) nie powiedziałem, że jest lepsze. Mówiłem, że oba mają swoje plusy i minusy.

gościu_013 możesz zawsze do mnie zadzwonić. Telefon jest w każdej ostrowieckiej.

zbyszu
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dlaczego Koło nie zostało zarejestrowane w Tarnobrzegu? Na pewno wielu Ostrowiakow i mieszkańców ościennych gmin by to usatysfakcjonowalo, że mogą zapłacić okręg tarnobrzeski bliżej domu.

A tak to powstało nowe Koło, które nie zmienia absolutnie nic.

Jedynie rozbija ostrowieckich wędkarzy na 3 części.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jaki adres maja w tym nowym kole????

Gość_XYZ
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę