Witam.
Obecnie mieszkam jeszcze w Londynie, podoba mi sie wlasciwie, ale zycie jest coraz drozsze. W ostatnich tygodnkach odwiedzilem krotko Ostrowiec i moze to nostalgia, ale chetnie bym tu znowu zamieszkal. Jakie ma tu programista zarobki? Latwo znalesc prace? Nie mieszkam w Ostrowcu juz prawie 15 lat, wiem ze napewno wiele sie zmienilo. Gdzie najlepiej robic zakupy, jakie restauracje sa do polecenia? Ktore dzielnice/osiedla maja bardzo dobra, a ktore lepiej unikac? Czym ogolnie sie szczyci dzis Ostrowiec?
Z gory dziekuje za odpowiedzi.
wiele jest opinii na temat ostrowca jedne dobre inne nie ale na 99,9 % pracy tako programista tu nie znajdziesz pozdrawiam
Nie słuchaj prostackich uwag. Praca dla programistów jest. To zawód ciągle rozchwytywany.
Gościu 22:39 napisz gdzie ta praca dla programistów w Ostrowcu, bo przeszukałem internet i nie ma ani jednej.
marny z ciebie programista jak pracy nie możesz znaleźć dobrego programiste praca sama znajdzie u mnie w firmie od roku szukają i jak na razie przychodzą sami tacy co linijki kodu w zyciu nie napisali ale za to wymagania to maja i cv tez kolorowe tylko na rekrutacji w pierwszym zadaniu odpadaja
Nie jestem programista, sprawdzam z ciekawości. Natomiast jeśli u ciebie w firmie szukają, to może niech dadzą ogłoszenie, chyba że wolicie pocztą pantoflową :P
I tu kolega, którego firma podobno szuka od roku programisty zwyczajnie ... zamilkł ...
bo głupio mu powiedzieć, że szukają programisty, ale oferują 3tys :D śmiech.
Na zmywaku to pracuje patologia z ktorej sie wywodzisz zapewne
W czym programujesz? Jakieś linki do projektów?
W kwestii pewności zmian w Ostrowcu - to miasto zatrzymało się na etapie Atari 65XE i Commodore 64. Gdzie jest Londyn to Ty już najlepiej wiesz. Twój wybór.
Nic prostszego, wejdź sobie np. na pracuj albo indeed i sprawdź ile jest w Ostrowcu ofert dla programistów.
Typowa odpowiedz Janusza - wygoogluj sobie. Nie ma pracy dla programistow w Ostrowcu, bo nie ma tam firm z sektora IT. Co najwyzej praca zdalna dla firmy gdzies w kraju, a na Ostrowiec tylko wrzucone ogloszenie.