No bo sama sobie przeczysz.A tak w ogóle to My wierni bardzo dziekujemy za twoją troske o Nas
Zgadza się. Nikt jednak nie powiedział że chodzenie do kościoła robi automatycznie z kogoś dobrego człowieka. Niewątpliwie jednak taki ktoś jest na dobrej ku temu drodze. Nie twierdzę też, że ktoś, kto nie wierzy z automatu jest złym człowiekiem.
No i wreszcie w czymś się zgadzamy. Trzeba to oblać ;)
Nijak się to ma do emigracji, bo największa była w 2006-2007. Od tamtej pory też co roku są liczeni wierni.
Jak dane z przeszłego roku bedą wyższe to też będziesz tak piszczał?
Spalisz mnie na stosie? Pewnie tak.
Niby z jakiego powodu miałbym cię spalić?Jakies problemy emocjonalne masz że takie brednie piszesz?
Jestem wierzący ale do kościoła chodzę od święta tylko. Czemu? Dobre pytanie. Kiedyś u mnie w parafii był ksiac całkiem w porządku jeśli rodzina była biedna pochwal człowieka nawet za darmo. Coz teraz jest inny który patrzy tylko na kasę już nie jest ile kto da za ślub czy pogrzeb czy co innego. Teraz jest taryfikator jak w policji to tyle to tyle. A najlepsze to jest to gdy w niedzielę czyta nazwiska ze ta rodzina dała tyle na kościół A ta tyle co to Kurwa Zawody? I jak tu chodzić do kościoła gdzie duszpasterz liczy tylko na gotówkę.
W którym kościele te taryfikatory są?Chciałbym wiedzieć.
Czy ten artykuł jest o kościele katolickim?Czy o Kaczyńskim Rydzyk RM i Trwam,bo nie wiem.
12:36. TO NIE WIESZ NA KOGO TROLLUJESZ ZAKŁADAJĄC TEN WĄTEK?
Chyba ci się coś pokielbasilo gościu z 12:48.Skoro autor tekstu " troszczy"się o KK to poco tam mowa o osobach i stacjach które wymieniłem
13:00. WINNY SIĘ TŁUMACZY! TAKA KREATURA, JAK TY, W NIC I NIKOGO NIE WIERZY I NIE SZANUJE. MÓDL SIĘ CZŁOWIEKU O ZDROWIE (DO KOGO CHCESZ) BO O ROZUM U CIEBIE I TAK JUŻ ZA PÓŹNO, A SWOJE HEREZJE GŁOŚ, GDZIE CHCESZ, ALE TU NIE BĘDZIESZ MIAŁ MOŻLIWOŚCI. OBIECUJĘ CI TO.
A poza tobą to wszyscy domownicy zdrowi?
Ty jesteś jakiś psychol człowieku. Ty w ogóle wiesz co mi chodzi?Lecz się.