Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Powiatowy Urząd Pracy - wizyta u doradcy po 40 latach pracy

Ilość postów: 3 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Powiatowy Urząd Pracy - wizyta u doradcy po 40 latach pracy”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Powiatowy Urząd Pracy - wizyta u doradcy po 40 latach pracy

Jakich to czasów myśmy doczekali żeby być zwolnionym za to , że się zachorowało.A kto pozwalnia tych wyzej za chorobowe?

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Powiatowy Urząd Pracy - wizyta u doradcy po 40 latach pracy

Ja straciłam pracę bo jestem po 50-ce.

Po 30 -stu latach pracy jestem na stażu .... jako sprzątaczka tzn. pracownik gospodarczy na całe 6 miesiecy - a potem przez 15 lat jeszcze????? gdzie ?

Gość_50+
      Zgłoś
      • Odp.: Powiatowy Urząd Pracy - wizyta u doradcy po 40 latach pracy

ja rownież straciłam pracę po 30 latach przepracowanych z 50-tką na karku za to ,że zachorowałam i musiałam mieć operacje na nogę, na razie jestem na zwolnieniu poszpitalnym ale przyjdzie kiedyś pora na wizytę w PUP i zapewne na spotkanie z doradcą i też zastanawiam się kto kumu będzie doradzał....nadmienię ,że parenaście lat pracowałam jako księgowa i z-ca kierownika dz.księgowoścci, potem kolejne lata w amerykańskiej firmie jako specjalista ds.operacyjnych i ostatni rok w banku jako dorada kredytowy.

Gość
        Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę