samsonowicza cala ma być robiona czy tylko kawałeczek? bo to jest smieszne
A skąd są pieniądze na przegrane procesy ?
Matko jedyna, dla mnie 4 miliony to niewyobrazalna kwota a Wy piszecie ze moze na na 2km drogi starczy? Ja pierniczę...
Zrobio remont nakładką i za dwa lata się rozleci. Taka gospodarność. Przed wyborami zdążyć. Asfalt wyleją a chodniki infrastruktura, koizje, odwonienie zostanie bez zmian. Nabudowały Polną i teroz ochłapy rzucajo na drogę strategiczną. Są głowy. My juz som amerykany.
To bardzo dobra wiadomość.Szkoda tylko ,że ten Prezydent taki nieudacznik i starosta musi za niego robić drogi w mieście.Chrzanowskiego,Jana Pawła,Polna,Iłżecka,a teraz będzie Samsonowicza.
Bo każdy ma swoją działkę. Drogi powiatowe remotuje powiat. Rozumiesz pewne zasady 5:40 czy tylko chodzi ci o bicie piany?
Do 05.40 kolejny raz obrażasz prezydenta ,jestes tak durny ze piszesz co ci ślina na język przyniesie,żeby tylko pisać.Mam nadzieje ze poniesiesz konsekwencje.Wedlug ciebie wszystko co złe to wina prezydenta a twój wspaniały starosta to poprostu rewelacyjny gospodarz.Kazda krytyka ma swoje granice ty już dawno je przekroczyłeś.
Jesteś gamoń
Do 05.40 ryby dziś nie biorą ?
Jana Pawła, Polna, Iłżecka to drogi powiatowe. To prezydent zrobił skrzyżowanie na Iłżeckiej, które jest w zarządzie powiatu.
Najtańsza oferta w przetargu na zaprojektowanie i budowę obwodnicy Iłży opiewa na prawie 185 mln zł,
ma mieć 7,2 km.
A to i tak nie rekord, więc 4 mln to naprawdę grosze
Te 4 mln to na krawężniki wystarczy i gąszcz znaków drogowych. Szkoda, że braknie na asfalt.
Dlaczego Górczyński wydaje na bzdury tylko nasze pieniądze,a nie chce pozyskać zewnętrznych środków?Nie umie tego zrobić ,czy nie chce?A może nie chcą mu dać pieniędzy bo zrobi kolejną samowolę ?Tak jak z basenami było?
4 mln to dofinansowanie, drugie tyle powiat musi dołożyć, tak działa ten program. Bodajże w styczniu na sesji Rady Powiatu zabezpieczono już na ten cel 3,3 mln.
Jak było z chodnikiem na stawkach? Jaka była decyzja nadzoru budowlanego? Ile to kosztowało? A co z pomysłem aby sprawdzić wszystkie skarpy w mieście?
Prezydent pozyskał więcej pieniędzy niż Twój idol ze starostwa.Komu zadajesz te pytania sobie czy uważasz ze ktoś Ci odpowie.Pytasz ciagle o to samo .