Przemyśl swoje pytania bo są bez sensu.
W opcji opatowskiej będzie jak znalazł i to tanim...choć niekoniecznie własnym- sumptem :))
A kto o spłacaniu tu mówi...co taki skromny jesteś ? Toż pod szyldem WOŚP nie tylko szpitale, ale i cały naród się odradza jako jedna dobrze "wytresowana" owczarnia w zagrodzie jednego komucha, ...stop, wróć.... pastucha miało być :))
18:14
Co tam nowego w sekcie, matrono? Kiedy to mieszanie krwi bez względu na płeć i wiek? Oj, ktoś się za was weźmie tak koło jesieni.
P.D. Dzięki za wsparcie!
Proponuję uruchomić fundusz kościelny. Wasze hemoroidy spowodowane WOŚP chyba nikogo już nie obchodzą.
P.S. Gary umyte?
I jest miłość do bliźniego. Ile miłości płynie z twej klawiatury niby szczęśliwa.
Jednak to co piszesz w postach o wierze nijak się ma do rzeczywistości.
Za bardzo uwierzyła w swoje wirtualne szczęście.
Przecież to najwredniejsza jednostka na tym forum i to z Bogiem na ustach. Hipokryzja poziom mistrz. No, ale.. przyjdzie spowiedź i będzie RESET.
Jeszcze masz czkawkę?
Jak zwykle nie na temat, no ale z tego słyniesz. Zabrakło w tej wypowiedzi jedynie Jezusa Chrystusa i Apostołów.
13:33.
Nie siedzę na forum całymi dniami, jak TY i myślałem, że już zrozumiałeś swoje błędy, a Ty dalej obrażasz. Tak mają ludzie prości w konstrukcji i nic się na to nie poradzi. Nigdy nie przyznają się do swojej ignorancji i nieudolności. Aha, dlaczego nazywasz mnie po raz kolejny "nieudacznikiem" jeśli nic o mnie nie wiesz? Jestem mieszkańcem tego miasta, który ma sporo wiedzy(tak mówią) i niejeden sukces zawodowy na koncie tylko dlatego, że umiem odróżnić ludzi pracowitych od leni i miernot intelektualnych, fachowców, specjalistów od debilnych laików udających znawców, ludzi uczciwych od prostych krętaczy i kombinatorów udających znawców. Nie chce mi się z Tobą rozmawiać, bo nie zasługujesz na to. Z zasady rozmawiam tylko z ludźmi z klasą i na poziomie, a Ty do nich nigdy należeć nie będziesz, oceniając po tym, jak odnosisz się do interlokutorów, w tym do mnie również. Możesz potraktować ten mój post jako wyróżnienie dla siebie i przypomnę Ci zdecydowanie, że Szpitala w Ostrowcu i "Powiat" czyli poprawnie, Starostwo Powiatowe w Ostrowcu, to nie dwa "odrębne byty" jak twierdzisz, a ściśle ze sobą związane podmioty, chociażby poprzez hierarchię nadzoru. Może pora ocenić swoje realne możliwości intelektualne, menadżerskie i kreatywność, aby po raz kolejny na rozwalić czegoś ważnego i pozostawić po sobie jedynie zgliszcza w bagnie?
* Szpital, nie Szpitala. Rzadko jakaś miernota, taka jak Ty jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi, a Tobie się udało. Hura! Wreszcie masz jakiś sukces na koncie. Możesz być dumny. Pierwszy raz coś Ci w życiu wyszło ha ha.
A czytaliście ksiązke Jerzego Roberta Nowaka pt. Andrzej Duda - biografia prawdziwa? https://www.google.com/search?&q=jerzy+robert+nowak+duda