Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Power Play - koncert 21.03.2014

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1763 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Power Play - koncert 21.03.2014”.
  • Power Play - koncert 21.03.2014

Koncert Disco Polo w Platinium o 20:00 zespół Power Play

Bilety 25 przedsprzedaż i 30 w dniu imprezy.

Gość_disco polo
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Power Play - koncert 21.03.2014

wybiera sie ktos?

Gość_disco polo
      Zgłoś
      Odpowiedz

ponoć już biletów niema ?? ma ktoś info

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

tak naganiaj ze biletow nie ma tylko zawsze tam mozna rowerem po sali jezdzic... dlatego sie ratuja koncertami ktore pozniej caly miesiac odrabiaja

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

dobre ale prawdziwe

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jest Wielki Post w związku z tym nie wybieram się na żadne tego typu imprezy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A ja się nie wybieram bo nie lubię disco polo..

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Power Play - koncert 21.03.2014

Eh te przykazania kościelne, jakby Bóg nie pomyślał i nie dał ich wystarczająco. Po za tym co to za przykazania które zmieniają się z upływem czasu, raz czegoś zabraniają, po jakimś czasie dochodzą do wniosku że już wolno. Komedia... Ludzie bawcie się Bóg by na pewno tego chciał, sam jak brakło alkoholi zaczął go z wody produkować na prędko...

Gość_ekhm
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ekhem, to akurat nie są przykazania kościelne. Były ostatki? Były! No więc teraz jest Wielki Post i kropka. Takie postanowienie, tradycja.. Dzięki temu ostatki nabierają normalnego znaczenia bo tak to byłyby bez sensu, nieprawdaż? Nikt nikomu niczego nie zabrania. Nie bawię się w poście i to jest tylko i wyłącznie mój wybór. Takie ćwiczenie hartu ducha, jeśli w ogóle wiesz, co to znaczy. Jest czas na zabawę i jest czas na odpoczynek, nie namawiaj więc do złego ;)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Marny z Ciebie Katolik w takim razie.

Przyjęta najnowsza wersja 4. przykazania kościelnego brzmi: „Zachowywać nakazane posty i wstrzemięźliwość od pokarmów mięsnych, a w czasie Wielkiego Postu powstrzymywać się od udziału w zabawach”.

Dotąd zakaz udziału w zabawach dotyczył wszelkich okresów pokutnych, czyli także każdego piątku.

Poprzednia wersja 4. przykazania kościelnego brzmiała: „Zachowywać nakazane posty i wstrzemięźliwość od pokarmów mięsnych, a w okresach pokuty powstrzymywać się od udziału w zabawach”.

Gość_ekhm
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Przyjęta najnowsza wersja 4. - to jest wersja "beta 4.0.1.1"

antares
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Dlaczego marny? Przecież przestrzegam tego przykazania więc o co chodzi? Nie robię tego jednak dlatego, że tak wymyślił sobie Kościół tylko dlatego że ja tak chcę. Taka jest moja wiara i w tym okresie potrafię powstrzymać się od zabawy. W piątki zachowuję wstrzemięźliwość od pokarmów mięsnych i nie bawię się. Taki mój wybór, a to czy jestem dobrym, czy złym katolikiem nie Tobie rozstrzygać. Na pewno ideałem nie jestem.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

powiem tak nie pasuje nie idz nikt cie nie zmusza ale weź pod uwagę ze ty w poscie pracujesz i zarabiasz a wlasciciel lokalu tez chce zarabiać bo rachunki postu nie uznaja skoro sa chętni na zabawe i przychodzą to nie bądź sumieniem innych bierz tez pod uwagę ze nie wszyscy sa wierzący lub maja tez inna wiare.

pozdrawiam

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Przecież nie jestem sumieniem innych. Pisałem o sobie. Gdyby ten koncert nie był w poście chętnie bym poszedł. Po prostu jeden klient mniej, żadna szkoda ;)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Kochaj mnie :-)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę