Pilnie potrzebuję pożyczyć 2 tyś zł na weksel umowę..oddam w ratach 4 -miesięcznych.Sprawa bardzo pilna.Czy w Ostrowcu ktoś pożycza w ten sposób?
a co z odsetkami? :D to się nazywa lichwiarstwo :) pewnie pożycza :D
też jestem zainteresowana?
Jakaś mania pożyczania pieniędzy na forum dopiero mowa była o 10000, ludzie są banki i parabanki chwilówki po cholere śmiecicie forum
a co do banku nie możesz iść
provident
Ja bym pożyczył,ale nie wiem czy oddasz.
ja to bym ci nawet dał takie pieniądze, wiedzac ze pójdą na jakiś szczytny cel, poważnie
Wow jaki samarytanin gościu z 21.45 . Daj mi trochę też bo dach mi się powoli leje. To może dasz na Nowy dach???
zaczęło się 500 +
Provident 666-067-262
no taaak
500+ wpada co miesiąc to może odda
a co jak nie odda?
komornik z 500+ nie może ściągać długu, masz autorko wątku jakiś inny dochód?
no cóz nie mam 500+,mam dom a 2 tyś potrzebuję ,provident nie wchodzi w gre
Do czego Ci te 2 tys? Potrzebne Ci pilnie chyba, bo próbujesz je pożyczyć u obcych ludzi. Nie masz rodziny, znajomych, przyjaciół? Jesteś facet czy kobieta?
pożyczę ,komuś kto na prawdę potrzebie
jestem kobieta i naprawdę potrzebuję pożyczki 2 tys zł.rodziny??? hm podobno najlepiej na zdjęciu się wychodzi i to prawda.
Moge pozyczyc pod zabezpieczenie np.auto, nieruchomosc.
kto pożycza pieniądze ten rozstaje się z najważniejszą rzeczą na świecie ,lepiej coś kupić i schować . nigdy nie należy wierzyć w dobre intencje zawsze trzeba pamiętać że bóg to pieniądz . a w koło jest masa hipokrytów którzy nawet nie znają tego pojęcia