Potrzebna pomoc dla głodnych zwierzaków.
Potrzebna jest pomoc w postaci karmy mokrej i suchej dla 8 psów z ul. Gajowej 73a. Tam biedna kobieta opiekuje się chmarą psów ale nie ma co dać im jeść. Pomagają jej animalsi jednak to jest 8 psów i kot, które jedzą codziennie i naprawdę potrzeba dużo jedzenia. Potrzebna kasza, ryż, makaron i wszystko to co mogą jeść zwierzeta. Ponieważ odzew w grudniu na mój apel był naprawdę duży pozwoliłam sobie prosić Państwa i dzisiaj o pomoc dla tej kobiety. Jeżeli miałby ktoś ochotę pomóc proszę uprzejmie o dostarczenie karmy na w/w adres lub o kontakt ze mną to dowiozę ją na miejsce.
Nie ma problemu,jedziemy z darami.
Dziękuję bardzo za pomoc. Ja pomagam cały czas ale mam w sumie 19 psów obcych do karmienia i 3 swoje. Robię to z własnych pieniędzy ale jeśli ktoś ma ochotę pomagać to podam adresy gdzie potrzebne jest jedzenie dla zwierząt:
1. ul. Siennieńska 205 (przy lesie) - 8 psów
2. ul. Gajowa 73a - 8 psów
3. ul. Siennieńska 122 (po niepełnosprawnym śp Marku) - 3 psy - z tym, że tutaj musiałam założyć kłódke na bramkę ponieważ złośliwi wypuszczali psiaki na ulicę więc jeśli ma ktoś ochotę pomóc to proszę wrzucić karmę za ogrodzenie. Ja 2 x dziennie z koleżanką na zmiane dokarmiam psiaki więc schowam karmę i napewno w 100% spożytkuję na te właśnie psiaki
Może jest ktoś kto zechciałby przygarnąć jakiegoś psiaka??? Jeśli ktoś szuka takiego proszę o kontakt na formum.
pojedziemy w niedzielę z pomocą we wszystkie 3 wskazane miejsca - pomozcie wszyscy proszę
Psy muszą jeść świeże mięso a nie jakieś makarony. Pies musi czuć krew bo to bestia a nie pupilek!