Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Potrzebna firma lub osoba na święta - dobry cel - znajdę?

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1908 | Najnowszy post
  • Potrzebna firma lub osoba na święta - dobry cel - znajdę?

zbieram słodycze dla 6 dzieci niepełnosprawni z naszego miasta,słodycze na swięta Wielkanocne,jesli ktoś byłby chetny do pomocy ofiarowania łakoci bede bardzo wdzięczna.Dziękuje

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Potrzebna firma lub osoba na święta - dobry cel - znajdę?

Skontaktuj sie ze mną na maila- czarodziejka-333@wp.pl. Opisz prosze sytuacje. Nie mam dużo, ale coś tam....

zenka
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Potrzebna firma lub osoba na święta - dobry cel - znajdę?

Skoro masz cel zacny,podaj jakieś namiary na siebie,dobrzy ludzie na pewno coś dadzą.W dzisiejszym czasie jest wielu oszustów podających się za osoby potrzebujące,stąd ludzka niepewność ,darczyńca będzie miał pewność że nie planujesz otwarcia hurtowni ze słodyczami.

Gość_edek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Prosze mój mail do kontaktu iwona241266@wp.pl

Na swięta Bożego Narodzenia tez zbierałam słodycze dla dzieci,paczki dostały dzieci ze szkoły specjalnej na Iłżeckiej to mozna przeciez zawsze sprawdzic.

Pozdrawiam .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Chce podziekowac za słodycze które przekazał Pan Mecenas Jabłoński z Ostrowca Sw. i Pani czarodziejka-333,bardzo,bardzo dziekuje.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A tak zbierasz sama z siebie? Czy jakaś organizacja ? I dlaczego słodycze?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

słodycze po to by osłodzić dzieciakom życie. Bardzo dobry pomysł miała Pani

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ludzie zawsze dopatrują sie niegodziwych czynów u innych a sami nie robią nic zeby pomóc. Jeszcze jakies watpliwosci. Nie chcesz to nie daj i koniec kropka.Czy jesli ja bede chciała pomóc biednej sąsiadce, to od razu musze zakładac fundację? Nie!- pytam znajomych czy nie mają czegos za duzo i jesli chcą to dają bez słowa.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

brawo dla Pani której się chce organizować takie akcje. I dzieciakom radość zrobiła. Brawo i jeszcze raz brawo

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Naprawdę, była to dla mnie przyjemnosc :)

zenka
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

A co mozna zbierac dla dzieci?? zbieram słodycze ,jesli ktos chce podarowac cos innego napszykład kredki zeszyty papier kolorowy kleje farby tez jak najbardziej tylko wszystkiego musi byc po 6 ,tylu jest dzieci w klasie,Mysle ze bardzo sie uciesza ze słodkosci to miłe dostac łakocie.Jestem osoba prywatna ,ale mysle nad zaózeniem fundacji,tylko nie wiem czy starczy mi czasu na wszystko.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę