zbieram słodycze dla 6 dzieci niepełnosprawni z naszego miasta,słodycze na swięta Wielkanocne,jesli ktoś byłby chetny do pomocy ofiarowania łakoci bede bardzo wdzięczna.Dziękuje
Skoro masz cel zacny,podaj jakieś namiary na siebie,dobrzy ludzie na pewno coś dadzą.W dzisiejszym czasie jest wielu oszustów podających się za osoby potrzebujące,stąd ludzka niepewność ,darczyńca będzie miał pewność że nie planujesz otwarcia hurtowni ze słodyczami.
Prosze mój mail do kontaktu iwona241266@wp.pl
Na swięta Bożego Narodzenia tez zbierałam słodycze dla dzieci,paczki dostały dzieci ze szkoły specjalnej na Iłżeckiej to mozna przeciez zawsze sprawdzic.
Pozdrawiam .
Chce podziekowac za słodycze które przekazał Pan Mecenas Jabłoński z Ostrowca Sw. i Pani czarodziejka-333,bardzo,bardzo dziekuje.
A tak zbierasz sama z siebie? Czy jakaś organizacja ? I dlaczego słodycze?
słodycze po to by osłodzić dzieciakom życie. Bardzo dobry pomysł miała Pani
Ludzie zawsze dopatrują sie niegodziwych czynów u innych a sami nie robią nic zeby pomóc. Jeszcze jakies watpliwosci. Nie chcesz to nie daj i koniec kropka.Czy jesli ja bede chciała pomóc biednej sąsiadce, to od razu musze zakładac fundację? Nie!- pytam znajomych czy nie mają czegos za duzo i jesli chcą to dają bez słowa.
brawo dla Pani której się chce organizować takie akcje. I dzieciakom radość zrobiła. Brawo i jeszcze raz brawo
Naprawdę, była to dla mnie przyjemnosc :)
A co mozna zbierac dla dzieci?? zbieram słodycze ,jesli ktos chce podarowac cos innego napszykład kredki zeszyty papier kolorowy kleje farby tez jak najbardziej tylko wszystkiego musi byc po 6 ,tylu jest dzieci w klasie,Mysle ze bardzo sie uciesza ze słodkosci to miłe dostac łakocie.Jestem osoba prywatna ,ale mysle nad zaózeniem fundacji,tylko nie wiem czy starczy mi czasu na wszystko.