Witamy!
Poszukujemy osoby będącej w posiadaniu Fiata 125p (w "najszybszym" czerwonym kolorze) lub pospolitego garbusa aby wykorzystać go do sesji zdjęciowej. Chodzi tu o stworzenie oryginalnego plakatu na nadchodzące zawody deskorolkowe w naszym mieście, mające odbyć się w lipcu.
Szczęśliwych posiadaczy, chcących nam pomóc prosimy o odpowiedzi pod tym wątkiem, bądź pod numerem GG: 20311328.
Widziałam takiego fiacika na ul. Konopnickiej stoi pod domem dr.Zielińskiego koło przystanku.
ja mam ale jest troche pokancerowany i musze sie za niego troche zabrać ale jak zwykla brak czasu,widziałem na o-cu takiego czerwonego i zadbanego ale niewiem gdzie go można znaleść
pod domem dr Zielińskiego stoi Maluch a nie Duży Fiat
a pistacjowy może być?
może być jak najbardziej , podaj jakiś kontakt do siebie mail , telefon co kolwiek dogadamy sie dokładnie
na os.stawki 48 parkuje fajny w kolorze szarym :))
kiedyś widziałem fajnego ale poloneza borewicza taki kolor coś pod zielony podchodził na atsach chyba stał fajna maszyna tylko nie pamiętam gdzie on stał.
kontakt do pistacjowego fiaciora 600437215
szukam pasjonata,warsztatu,który mi doprowadzi do porządku fiata r 90 czerwony,jeżdżący,oc opłacone,mechanicznie sprawny,100% oryginał,mam dużo części mech i blacharskich i innych pierdoł do niego,płace ,gotówką za robote,jeśli ktoś ma namiary to proszę
Roboty nie ma a tu oferta i jakoś się nie biją boja się czy co.
a bo tu tacy mechaniory ze nawet dobrze fiata nie zloza do kupy :)
Złożony to on jest,tylko blacharke trzeba poprawić,ale tak z pasją a nie na sztuke,mam drugie auto dużo dużo lepsze ale bandita trzymam z sentymentu,dużo nim km narobiłem,nigdy się nie zawiodłem,w największe mrozy palił,inni się ciągali a ja nie,mimo to chciałbym go doprowadzić do niezłego stanu,i śmigać po o-cu a niech się wszyscy oglądają że jest jeszcze maniak takiego auta
Brak chętnych jak widze,szkoda,jestem ostrowiakiem ale poszukam w innych miastach,narzekacie że pracy brak,żenujące płace i nikt się nie podejmie
ja posiadam ładnego fiata 125p w kolorze kości słoniowej jak taki odpowiada to prosze o kontakt 660-689-371