Poszukuję zespołu z wodzirejem na wesele 26 sierpnia 2017.
Na forum raczej będzie ciężko, proponuję szukać namiarów i dzwonić. Termin dość krótki ale życzę owocnych poszukiwań! :)
Dziękuję! Zdaję sobię sprawę, że termin jest krótki, jednak nie tracę nadziei i chwytam się każdej możliwości w celu zdobycia informacji.
Zespół HDS zadzwoń i spytaj czy mają termin. Mają stronę na internecie HDS Bałtów
Calwados Radom super...
Mało zespołów w Ostrowcu...
Calvados.
Termin wcale nie jest krótki. Wejdź tu http://www.zespoly-weselne.pl/swietokrzyskie i wyślij zapytania. Na pewno kogoś znajdziesz. Powodzenia.
Ja proponuje dj jacek on gra w pubie u jakubka tak sie pub nazywa a znajduje sie tam ,gdzie szkola wsbip ,Pan Jacek gra sam na weselach jak i z zespolem bo ma zespol ale to zalezy ile osob bedzie na weselu ,bo jak do 50 to sam poprowadzi impreze a jak powyzej 50 to z kolegami ,oczywiscie spiewa na zywo nie z playbacku.Polecam tego pana naprawde super.
a kto śpiewa z pleybecku na weselach:))) jedynie gwiazdy disco polo na koncertach...
Zadzwon do zespołu voice band u mnie grali i było super . ludzie ich chwalą
Ktoś poszukuje zespołu a Ty z DJ em wyskakujesz.
nie wyskakuje z dj tylko ja tez szukałem zespołu ale ceny jakie zostały mi przedstawione z granie na jedna noc to chciały mnie z butów wyrwac ,wiec dałem sobie spokój z zespołem i wolałem wziąśc dj przynajmiej cena była pzrystepna a reszte w kieszeni zostało i mozna było za te kwote poprosic wiecej osob na wesele lu przeznaczyc ja na cos innego a cenna jaka zaproponowł mi ten dj to 600zł i grał 100 razy lepiej niz nie jeden zespół za 2 lub 3tysiace, moi gosci byli bardzo zadowoleni z tedo dj i pytali sie nawet o namiary do niego w razie gdy ktos szukał jakiegos muzyka na wesele czy inna impreze i pytali sie nawet z kad on jest ,ze tak świetnie potrafi rozbawic ludzi
do gośc darek z 21:20 chyba byłes po spożyciu lub masz problemy ze słuchem:) jezeli chodzi ci o to żeby w kieszeni zostało to puść magnetofon przynajmiej uszy bedą w porzadku:) idz posłuchaj...
jak ktos niema pojecia o graniu i spiewaniu tylko puszcza mp3 niech się zajmie czym innym,chyba w 21 wieku juz takich idiotów niema żeby dawali sie na coś takiego nabierać
ja proponuje zadzwonic do zespolu voice band
wejdź na planujemy wesele wpisz zespół ostrowiec św i masz kilka zespołów zadzwoń , zapytaj
radze lepiej posłuchać żeby sie potem na weselu niepociąć:)