Poszukuję samochodu osobowego do 6000tys/zł.Intetesuje mnie mały silnik do 1.5 .Zależy mi na małym aucie typu opel corsa,peugeot 206, VW polo itd. Min 2002-2004/5r.Najlepiej żeby samochód był bez wkładu finansowego.
Astra G znana jako Astra II. Silnik 1.6 lub 1.8 oczywiście benzyna, bo 1.4 jest mułowaty i relatywnie sporo pali. Jak chcesz mieć ekonomię to 1.6 benzyna, a jak zniesiesz minimalnie większe spalanie to 1.8. Oba dobrze pracują na LPG
Fiat Stilo 1.4 - dobre samochody niestety niedocenione i stąd duża utrata wartości. Blachy mają dobre i wyposażenie ponadpodstawowe. Wygląd jak na dzisiejsze czasy także jest całkiem dobry, wnętrze ergonomiczne raczej nowoczesne. Osobiście w tym budżecie bym szukał: Stilo, Astra II, Fabia.
Fiestę ci za 5tys oddam, 2004rok, akumulator mi dziś padł i się wkurzyłam. BIerzesz? Nic poza akumulatorem nie musisz kupować. Astry ci nie sprzedam bo zbyt cenna i rocznik 2007.
Ja polecam pancerne Seicento.
W ubiegłym roku sam takie sprzedałem, ale dzisiaj uważam to za największy błąd życiowy. Powinienem dokupić videorejestrator i zasadzić się na kolumnę rządową, która zapomniała włączyć sygnały dźwiękowe...
Podaję adres. Szrot-Gutwin. Szerokie spektrum aut w tej cenie.
Mam peugeota z 2000roku z gazem sekwencja
Zdecydowanie Fabia. Ze względu na tanią eksplatację .