Do gościa _a nie mam gg , sorki . Pozdrawiam.
Jest jedna, a którą rozumiemy się bardzo dobrze, lecz chwilowo straciłem kontakt. Lubię wyzwania, więc spróbuję odszukać i Ciebie. Daj wskazówki, a zobaczymy czy Cię odnajdę.
Lubię spacerować po parku, karmić łabędzie. W dowodzie mam napisane : wysoka , oczy zielone,wiek 40+ . Włosy ciemny naturalny blond,szczupła. Mam wolne tylko w soboty i niedzielę do 15. Teraz Ty ustal godzinę i będę tam o tej godzinie . A gdzie to już Ty musisz wiedzieć. Do zobaczenia.......
O jak tu uroczo :) Ja bym proponowała jednak spotkanie przy pełni księżyca.
Mam 30 lat chętnie cię poznam :magiku ile masz lat?
i co byłem romantyczny i co mi przyszło, pozostał kopniak w du.... kobiety nie chcą, nie potrafią docenić romantyzmu... a mnie on pozostał i co mogą poradzić jak takich kobiet brak niestety, wyczują, że człowiek ma uczucia i odwalą numer, mnie pozostały emocje i uczucia i brak wiary w romantyczne kobiety, które są prawdziwymi kobietami i docenią to wszystko prawdziwie a nie sztucznie.....
bajkerxv1700@gmail.com
A kto w tym wieku jest romantyczny? Ludzie...
a ja poszukuje w wieku 25 romantycznej kolezanki
25 lat? W tym wuieku jeszcze znajdziesz romantyczkę :)
Bajker, nie mierz wszystkich kobiet jedną miarą....
do bajker
Nie mow tak bo bluznisz. Zapewniam Ciebie,ze romantycznych i szczerych kobiet na tym swiecie jest multum a Ty przez swoje przykre doswiadczenia ublizasz innym kobietom. Pozdrawiam
Gość_Gosia ja mam 40.
to Sylwia29 z checią Cie poznam:)
Romantyzm romantyzmem ale dobrze jak się ma jeszcze oprócz tego trochę oleju w głowie , dystansu do siebie i poczucia humoru . Bo zdarza się , że poza romantyzmem nic więcej taka osoba do zaoferowania nie ma i po jakimś czasie robi się okropnie nudno . Znacie to powiedzenie "zagłaskać kotka na śmierć "? Albo jeszcze gorzej - romantyk okazuje się zupełnie nieżyciowy i nie dosyć , że nie można na tę osobę liczyć to jeszcze trzeba ją jak dziecko prowadzić za rączkę przez życie.