To się podpisuj na następny raz i nie bądź cicho-ciemny
Dostałem maila może nie od ciebie, ale jest i odpowiedziałem osobie "xx xx". więc piszę.
Zapracowana ,Zapominalska. Jeśli nie pamiętasz hasła to wejdź tu http://www.ostrowiecnr1.pl/pomoc/ i odzyskasz swoje konto. To naprawdę nic trudnego. Moje dane też łatwo można było znaleźć wystarczyło kliknąć nazwę magik pod postem i masz mnie jak na widelcu
Pozdrawiam
ONA te dane sa upublicznione tu na forum kazdy moze je znalesc.Nie frustruj sie tak bardzo tym faktem, a na necie to magik moze byc magikiem ktory pieknie pisze o milosci i uczuciach , szukania tej jedynej . Rzeczywistosci moze byc inna, tylko dziwne jest to ze to kobiety majago szukac i zabiegac , a te 30-40 latki czesto sa zabiegane , zapracowane i maja tysiace innych zobowiazan, a nie bawicsiew ciucibabke z magikiem . .. a ty to troche naiwna jestes bo wierzysz w slowo pisane na necie.
LOLA nie znasz mnie więc nie pisz nic. Więcej w tym twoim poście domysłów niż faktów. Ręcze Ci ,że gdybyś mnie poznała, to zmieniłabyś zdanie radykalnie. Nie jestem żadnym żigolakiem, czy lovelasem ale facetem, co nie goni za przygodą jak niektórzy tutaj, ale za stałym związkiem. A w moim otoczeniu nie mam możliwości spotkania tej jedynej więc posunąłem się do tego rozwiązania i choć w ten sposób chciałbym poszerzyć krąg osób,które szukają jak ja, swojego szczęścia i pragną tego samego co ja, czyli czułości bliskości, miłości.
A zabawa była po to by każdy mógł się sprawdzić jak jest sprytny, spostrzegawczy i kto zada sobie choć odrobinę trudu by nawiązać ze mną kontakt. Paru osobom to się udało i myślę, że nie żałowały ,te naprawdę sympatyczne kobietki. Jeśli będą chciały to się ujawnią, ale ja ich nie będą do tego namawiał. To będzie ich prywatna sprawa, tym bardziej, ze nadal obserwują ten wątek. Pozdrawiam Was dziewczyny :))
A ja nie jestem romantyczna,w miłość nie wierzę, nie lubię wykonywać prac domowych, za to uwielbiam jazdę samochodem , murarkę i wszystkie tzw. męskie prace. Mam smykałkę do interesów. Pracę przedkładam nad przyjemności. Nie cierpię gdy ktoś mi mówi ,że jestem np zgrabna , wolę żeby zobaczył coś innego i mnie pochwalił. Nigdy nie byłam u fryzjera, czy kosmetyczki. Ubieram się w ciucholandzie /prócz butów i bielizny/ nie mam w szafie żadnej seksownej bielizny, tylko bawełna. Nie mam faceta , bo po pierwszym spotkaniu już go rozszyfruje i mówię wszystko bez ogródek. I co wy na to , czy jest jakiś chętny pan , który się ze mną umówi? Tylko nie daj Boże ,żeby był żonaty , bo......nie ręczę za siebie. Czekam panowie na propozycję.
chciałbym właśnie taką kobietę jak ty, ale niestety nie miałem w życiu szczęścia trafiały mi się zawsze te malowanki co to w torebeczce mają telefonik,chusteczki i prezerwatywy chociaż ja nigdy nie używałem ,więc wszystko jasne ,że nie chodziło tylko o mnie. całe życie tyrałem, a taka uśmiechała się zaraz po seksie i pytała jak tam kochanie finansowo stoisz? straszliwe obrzydzenie mnie nachodzi na wspomnienie o tym. więc taka kobieta jak ty to prawdziwy skarb w dzisiejszych czasach.
Gościu 20:41 czy ty naprawdę tak uważasz ????, bo ja myślałam ,że właśnie prze ten mój charakterek tak odstraszam od siebie każdego mężczyznę. Chyba sobie żartujesz ze mnie , bo jednak mężczyżni wola malowane , słodkie laleczki , a nie kobietę , która ma muskuły większe niż niejeden mężczyzna, a na rękach żyły jak przysłowiowe baty.
nie żartuję, takie jest moje zdanie. zacznij wierzyć w siebie, patrz w przyszłość pozytywnie , a twoja pracowitość , szczerość i wiara w to , co robisz jest słuszne , kiedyś zaprocentuje.pozdrawiam. jak chcesz wyślij jakiś namiar, a porozmawiamy prywatnie, anie na forum. cześć.
Chętnie bym porozmawiala , ale nie mam gg, bo czasu brak , a pocztę mam z imieniem i nazwiskiem, zresztą jak bym podala to nie wiadomo kto napisze , sorki , ale trochę się boje tak ryzykować. Pozdrawiam Cię serdecznie , trzymaj się ..kaszana.
Ojej , a czy ty w ogóle jesteś kobietą? strach się bać.
O to zupełnie jesteś do mnie podobna, a ja myślałam ,że tylko ja jestem takim dziwolągiem . Ale możesz mi wierzyć faceci nie lubią takich jak my, dlatego jesteśmy same. Pozdrawiam , ja sobie ostatnio krem kupiłam za 56zł. Może nawet wybiorę się do fryzjera kiedyś.....ponoć w życiu trzeba wszystkiego spróbować.
Magiku znalazłeś już romantyczną? jeżeli nie to może chcesz mniej romantyczną ? ale teraz Ty musisz mnie odszukać. Zgadzasz się? Mogę Ci dać jakieś wskazówki hahahaha
A ja poszukuje myślącego górną częścią ciała 40-sto latka. Może być biedny , brzydki , ale inteligentny i myślący , i co? jest choć jeden taki w naszym mieście???? proszę o adres e-mail .
romantycznych to szukaj w bajkach ;/